Odmor u netaknutoj prirodi Istre! Provedite 3 dana/2 noćenja u zelenilu i prirodnom okruženju Ville Alison uz sadržaje za istinski odmor poput bazena, roštilja...za maksimalno 12 osoba i 2999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor uz dobro društvo, netaknutu prirodu, bazen, roštiljanje...? Kupon vrijedi za maximalno 12 osoba i iskoristiv je do 01.05.19.! Mogući i kućni ljubimci uz prethodni dogovor!

Prije kupnje kupona obavezna je provjera termina unaprijed na telefone: 092/ 268 8293 ili 091/751 4471! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: info@istrialuxuryrent.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

VILLA ALISON

Villa Alison se nalazi na posjedu od 5000 m2, u netaknutoj prirodi sela Šumber. Vila Alison je 12 km od Rapca. Villa se sastoji od 5 namještenih i individualno uređenih soba i veliki vanjski bazen.


Villa je okružena prirodom, ovdje se možete probuditi s jedinstvenim pogledom na brežuljak okružen zelenilom, u apsolutnoj izolaciji i daleko od gradske gužve! To sve svakako jamči ugodan i nezaboravan odmor. Smještaj ima besplatni WiFi. Sve sobe su klimatizirane, a neke imaju balkon ili terasu. Možete uživati ​​u pogledu na brda i pogledu na bazen. Mjesto je idealno za obitelji s djecom i parove u potrazi za opuštanje u miru i netaknutoj prirodi.


U sklopu Ville Alison imate roštilj na natkrivenoj terasi i besplatan parking u ograđenom dvorištu. Ona ima 5 spavaće sobe, svaka sa klimom, opremljene sa satelitskom TV i hrvatskih programa, svaka soba ima kupaonicu. Ukupni kapacitet je 12 osoba 10 + 2 (djeca). Spavaće sobe su opremljene bračnim krevetima. Besplatan WiFi, SAT TV, bazen, roštilj i mini teretana (3 aparata za vježbanje).


Smještaj nudi kauč na razvlačenje u prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu blagovaonicu i kuhinju, prekrasan privatni bazen i natkrivenu vanjsku terasu. Tu je i stroj za pranje posuđa, pećnica, satelitska TV, DVD plaver, CD player, klima uređaj i veliki bazen. Pokrivena vanjska terasa je opremljena sa stolom sa stolicama, ležaljkama i roštiljem za opuštanje. Ograđeno dvorište je idealno za kućne ljubimce i unutar je privatni parking za do 5 automobila.