Istarske ljepote i čudesna priroda na 3 dana/2 noćenja u slikovitom i pitoresknom okolišu Ville Sveti Nikola uz bazen, roštilj... za nezaboravan vikend i maksimalno 6 osoba za samo 1269 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je iskoristiva svaki vikend od petka do nedjelje! Kupon vrijedi za maximalno 6 osoba i iskoristiv je do 01.05.19.! Mogući i kućni ljubimci uz prethodni dogovor!

VILLA SVETI NIKOLA

Brnjci je malo selo od samo 50 stanovnika. Tu se nalazi Villa Sveti Nikola, sa četiri zvjezdice kategorizirana vila za odmor - koja nije samo još jedna vila u nizu istarskih vila. Nalazi se na jednoj od najzanimljivijih mjesta u istočnoj Istri. Samo 10 km od mora, villa Sveti Nikola iz svakog ugla ima nezaboravan pogled na šumu i zelenilo oko nje, i zbog udaljenosti od grada, buke i rasvjete, nesmetano možete uživati ​​u nebu punom zvijezda i cvrkutu cvrčaka.


Slikoviti okoliš vile, buđenja s jedinstvenim pogledom na brda okruženim zelenilom, apsolutna izolacija od gradske vreve, uz posebnu pozornost na potrebe gostiju, svakako jamče ugodan i nezaboravan odmor! Villa Sveti Nikola nalazi se u Županićima (u blizini Rapca), 29 km od Opatije. 


Villa Sveti Nikola je idealno mjesto za odmor za one koji traže pravi opuštajući odmor daleko od masovnog turizma. Vila se sastoji od 2 namještene i individualno uređene sobe, a puno vanjskog prostora i 10 000 m2 ga čini idealno mjesto za odmor ljubitelja prirode. Objekt je udaljen 35 km od Rovinja uz osigurano besplatno privatno parkiralište. Kuhinja je opremljena pećnicom. Od sadržaja tu su TV s kabelskim programima, kao i CD player. Ostali sadržaji Ville uključuju vanjski bazen, vanjsku kuhinju. Dizajn blagavaonice je osobito zanimljiv - u sobi dominira veliki kamin i velik izbor kvalitetnih istarskih vina. Također, tu su SAT TV, WiFi pristup internetu!