[ZAGREB] Body Creator - kreator vašeg tijela! Ne propustite paket 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz čak 88% popusta + poklon 5 e-light tretmana malih zona, savjetovanje i analiza!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 15 termo kapsula // 10 infrared kapsula // 5 limfnih drenaža // 5 body wrappinga // 5 elektrostimulacija + POKLON: 5 e-light tretmana malih zona (brada, nadusnica, bikini ili pazusi). Kupon se može iskoristiti do 01.07.2019.

Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela bilo kozmetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. 

Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane više od 6000 zadovoljnih klijenata. Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo po svjetski poznatoj “termo-slim” metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body Creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu Udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba.  Zato svoje suvišne kilograme prepustite nama mi znamo što i kako s njima.

Poklon kupcima paketa: prehrambeno savjetovanje + antropometrijska analiza!

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim termo kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. 

Body Creator-ove infra-crvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, infra-crvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša – bez akni i ekcema. Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita.

Poklon kupcima paketa: 5 e-light tretmana malih zona (brada, nadusnica, bikini ili pazusi)!

Limfna drenaža pomaže cirkulaciji, smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila. Nakon aktivnih lipolitičkih tretmana važno je da se napravi limfna drenaža kako bi se pomoglo tijelu da izbaci sve produkte lipolize.

Body wrapping uglavnom je upotpunjen infra-crvenim zrakama, a okosnica mu je nanošenje vrhunskih lipolitičkih aktivnih supstanci na samu kožu. Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Znanstvena studija vitalnosti je dokazala da su infra crvene zrake izvor energije za organizam. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam. Znatno doprinose mršavljenju, a važno je da se njihovo djelovanje nastavlja još 30 minuta nakon izlaska iz kapsule.

Zahvaljujući električnoj stimulaciji mišića dolazi do kontrakcije i opuštanja mišića simulirajući prirodne pokrete kod aktivnog vježbanja. Rezultati su vrlo brzo vidljivi na zonama koje se tretiraju. Elektrostimulacijom vidljivi su rezultati na učvršćenju mišića, modeliranju tijela, održavanju tonusa, oblikovanju, smanjenju celulita, lipolizi i dr. Neizostavni je dio svakog tretmana mršavljenja jer pojačava i ubrzava rezultate ostalih tretman i terapija. Pogotovo je pogodno za osobe koje se ne smiju baviti aktivnim vježbanjem.

E -light metoda je visoko učinkovita metoda trajnog uklanjanja dlačica koja u sebi objedinjuje IPL metodu sa Radio frekvencijom. IPL ili PULSIRAJUĆA SVJETLOST VISOKOG INTENZITETA je brza, trajna i bezbolna metoda koja može biti primijenjena na bilo kojem dijelu tijela – od lica, pazuha, ruku, grudi, vrata, leđa, do trbuha, bikini zone, i nogu. ovo je postupak trajne depilacije. Dlačice se reduciraju i do 90% a one koje ponovno izrastu, rastu sporo i tanke su.