Zimski wellness vikend u Splitu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u "Radisson Blu Resort & Spa, Split" uz čari SPA centra - unutarnji bazen, jacuzzi, teretana, yoga soba, saune...1275 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za boravak petak - nedjelja za 2 osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.03.19. od petka do nedjelje.


"Radisson Blu Resort & Spa, Split" 

SAVRŠENA LOKACIJA ZA ODMOR NA MORU

Split ima povijest dugu 1700 godina, s Diokecijanovom palačom u samom centru, sagrađenom u 3. stoljeću. Unutar palače možete posjetiti najstariju Rimokatoličku katedralu u Europi. Također, naša lokacija nudi i izvrsna mjesta za odmor, pregršt povijesne baštine i izvrsne lokacije za sastanke i događaje.

VRHUNSKI SADRŽAJI ZA OPUŠTAJUĆI ODMOR

Resort se sastoji od 252 elegantne sobe i apartmana. Restoran The Fig Leaf u kojem se služi Super Buffet doručak pruža Vam mogućnost izbora od preko 100 različitih namirnica koje će zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih. U a la carte restoranu okusite dalmatinsku, međunarodnu i mediteransku kuhinju. Opustite se u najvećem spa centru na splitskom području. Zaplivajte u grijanom unutarnjem bazenu, isprobajte hladni "plunge" bazen ili japanski Onsen s posebnim ljekovitim svojstvima.

Hotel je certificiran po standardu Global Hotel Security Standard©α με το Global Hotel Security Standard©


SOBE - ELEGANTNI INTERIJERI ISPLANIRANI MOREM I MODERNIM DIZAJNOM

Elegantno uređene sobe Radisson Blu hotela u Splitu svojim plavim, ljubičastim I zelenim interijerom spajaju tri boje koje su karakeristične za dalmatinsko okruženje. U ovom hotelu istovremeno možete uživati u pogledu na more i planine s jedne strane hotela, te pogledu na centar Splita s druge strane. 252 moderno uređene sobe i apartmani opremljeni su za potpuni užitak tijekom boravka. Pristup teretani, najvećem spa centru u gradu, besplatnom bežičnom internetu samo su neke od stvari koje će Vaš boravak u našem hotelu učinit još ugodnijim.

Dodatna pogodnost: 10% popusta na sve SPA tretmane!


PROSTRANI SPA VAS POZIVA NA (WELLNESS) UŽIVANJE

Na 2.000 četvornih metara sa deset privatnih soba za tretmane, hotelski wellness centar će vas razmaziti svojim brojnim sadržajima, među kojima su i dvije finske saune, hidromasažni bazen i japanski Onsen Pool. Unutar spa centra se nalaze i dvorane za presvlačenje i fitness centar. Spa nudi niz tretmana za kožu, lice i uljepšavanje za muškarce i žene. Opustite se uz masažu vrućim kamenjem i masažu lica, prije nego odete u studio za manikuru. U spa centru ćete dobiti ručnike, ogrtač i papuče za potpuni doživljaj wellness opuštanja.

SPA SADRŽI:

Obnovljena Termalna Zona i Tiha Soba SPA centra, kao i dekor soba za tretmane!

10 privatnih soba za tretmane za masaše i tretmane lica, dizajniranih u različitim temama s mirisima autohtonog dalmatinskog bilja. ELEMIS BIOTEC soba za profesionalne tretmane lica, pogodne za sve tipove kože. Kineski terapijski tretmani izvođeni od strane izvornih kineskih terapeuta. Zona za opuštanje prije i poslije tretmana u kojoj možete odmoriti uz osvježavajuću vodu s okusom i neizostavni spa čaj. Trgovina ELEMIS kozmetičkih proizvoda, tim profesionalnih terapeuta, fizioterapeuta i kozmetičara spremih da vam preporuče odgovarajući tretman i program njege tijela baziran na vašim potrebama.