Uživajte u proljeću na otoku Pagu uz 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Pagus 4*! Očekuje Vas piće dobrodošlice, čaša vina, kroštule, wellness i masaža... već od 1349 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Pagus nalazi se uz sam centar grada Paga, na 40 km od Zadra i samo 18 km od Novalje. Djeca do 6 godina (maksimalno dvoje) sa dvije odrasle osobe u sobi borave besplatno! Kupon je iskoristiv od 03.04. do 22.06.

Izuzetna pozicija hotela Pagus 4* nudi gostima mogućnost uživanja u mediteranskim delicijama koje nudi hotelski restoran te mogućnost istraživanja okolnih nacionalnih parkova... 

Hotel Pagus 4*

Hotel Pagus raspolaže sa 116 udobno opremljenih soba. Šljunčana plaža ispred hotela pruža idealne uvjete za odmor i razonodu, a u neposrednoj blizini su i ostali sportski sadržaji. 

Blizina nacionalnih parkova Krka, Paklenica, Kornati i grada Zadra pruža nebrojene mogućnosti za izlete.

Wellness & SPA

Priuštite si nezaboravan odmor u jedinstvenom ambijentu Wellness & Spa centra „Cissa“ koji se prostire na više od 1000 m2.

U opuštenoj atmosferi Spa Relax zone prepustite se blagodatima finske saune te unutarnjeg whirlpoola. Našim aktivnijim gostima nudimo i korištenje sobe za rekreaciju.

Pažljivo osmišljen antički ugođaj prisutan je u 9 soba za tretmane, od kojih se iznimno ponosimo „Junonom“, intimnom prostorijom s privatnom turskom kupelji, pripremljenom posebno za parove.

Kako bi u potpunosti uživali u boravku nudimo Vam bogat izbor raznovrsnih tretmana za tijelo i lice, te opuštajućih masaža. Svaki Vaš posjet bit će popraćen širokim izborom biljnih čajeva, prirodnom izvorskom vodom i relaksirajućom muzikom.

Sadržaji Wellness & Spa centra „Cissa“ očarati će Vas svojom harmonijom i umirujućim djelovanjem na duh i tijelo. Za Vas smo pripremili i brojne wellness pakete koje možete rezervirati u kombinaciji s boravkom u hotelu „Pagus“.

Sobe

Hotel Pagus raspolaže sa 116 udobno i komforno opremljenih soba od toga 7 obiteljskih, a u ponudi su i 2 sobe prilagođene osobama s invaliditetom.
Sve sobe imaju balkon na kojem možete uživati na suncu...

Pored smještajnog dijela tu je i aperitiv i cocktail bar, pansionski i a'la cart restoran i vanjska terasa s koje se pruža prekrasan pogled na Pašku valu. Gastronomsku ponudu obogaćuje veliki izbor mediteranskih delicija u ugodnoj i intimnoj atmosferi a la carte restorana Catena.

Pag je i jedan od najvećih Jadranskih otoka: sa 285 km2 peti po veličini, a sa 270 km razvedene obale otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. 

Pag pruža neobične oblike, divlju egzotiku, pitome oaze, planinarske staze i plitke zaljeve čiji bi obilazak trajao i nekoliko dana. Putovanja sjevernom stranom otoka preporučljiva su samo u ljetnim sezonama, a tada odjednom van vreve i u posebnom svijetu kamena i mora, svakomu tko ima imalo pionirsko-istraživačkog u sebi, mogu biti poseban, nezaboravan doživljaj.