Iskoristite kasne proljetne dane za bijeg u zadarski arhipelag - otok Ugljan! Izaberite 3 ili čak 6 dana boravka u apartmanu Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici, za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Ponuda vrijedi u periodu od 24.05. do 22.06.2019.

Holiday Park Apartments Zelena Punta

Iako turizam nije masovno razvijen, u privatnim apartmanima i sobama u Holiday Parku Zelena Punta postoji niz mogućnosti smještaja. Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima, s pogledom na more dok su okruženi borovom šumom.

Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more. Holiday Park Zelena Punta također nudi smještaj u Kukljici.

Hotel ima besplatno privatno parkiralište. Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Aktivnosti: vožnja bicikla - najam opreme za vodene sportove – pedaline, vodeni bicikli, kanui - odbojka na plaži - mini-golf - stolni tenis - izleti na Kornate - iznajmljivanje čamaca.

Sva 132 apartmana nalaze se u borovoj šumi koja je jedna od glavnih značajki Zelene Punta. Također, većina apartmana ima izravan pogled na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni za savršen bijeg od svakodnevice.

Apartman tip A

Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom s kaučem koji se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

Svaka soba ima malu terasu, s malim stolom i 2 stolice za sjedenje na terasi.

Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. U apartmanima ima i vešalicu za sušenje odjeće, kao i pribor za čišćenje.