Zimska čarolija Lipika na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hostelu Bellevue uz ulaznice za zatvoreni bazen Toplica Lipik s gejzirima i slapovima i za Državnu ergelu Lipik...529 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u sadržajnom odmoru u srcu Slavonije uz doručak u restoranu Kamene kupke Toplica Lipik... Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 31.03.19.!

Dodatne pogodnosti uz nadoplatu (na licu mjesta): obilazak i degustacija piva u pivovari Slavonica; licencirani turistički vodič u trajanju od sat vremena u dogovorenom terminu - perivoj grada Lipika, posjeta vidikovcu/tornju lipičke župne crkve (multimedijalni izložbeni prostor povijesti Lipika s kojeg se pruža pogled na ljepote toga kraja; posjet Muzeju vojnog postava u Pakracu; posjet vidikovcu crkve sv.Franje Asiškog; podvodna masaža u Toplicama Lipik. Program se ostvaruje uz obaveznu najavu i rezervaciju 3 dana unaprijed.

HOSTEL BELLEVUE

Smješten u centralnom dijelu Lipika Bellevue pruža idealan odmor za sve posjetitelje! Kako samo ime „Bellevue“ govori iz hostela se pruža lijepi pogled na stoljetni perivoj s povijesnim znamenitostima koji je interesantan promatraču tijekom sva četiri godišnja doba. Gostima su svi sadržaji na dohvat ruke.

Pri samom dolasku dočekuje Vas ljubazno profesionalno osoblje na recepciji. U objektu se nalaze besplatni letci s turističkim informacijama, kao i kutci za opuštanje kroz čitanje raznih knjiga i časopisa. Bellevue raspolaže s 53 ležaja raspoređenih po 4 bloka. Sobe su ugodne i prostrane te su u njima za goste pripremljeni svježi ručnici i bočica s vodom Studenac za osvježenje. Za naše najmlađe posjetitelje osigurali smo dječji krevetić, opremu za brigu o djetetu te posebni kutak za djecu za igru i zabavu. Hostel je opremljen sanitarnim čvorovima s pripadajućim tuševima. 

Gostima su u svakom trenutku na raspolaganju zajedničke prostorije. U svakom od 4 bloka nalaze se kuhinje s boravkom opremljene sa pratećim kuhinjskim elementima i opremom za pripremu obroka, blagovaonskim prostorom, sjedećim garniturama i LCD TV-om gdje se mogu relaksirati i pripremati samostalno jela i napitke.

Kao posebna pogodnost ističe se mogućnost korištenja konferencijske dvorane kao idealno mjesto za provedbu raznih edukacija, seminara, tečajeva, ali i organizaciju zabavnih filmskih ili zabavnih večeri. 

U cijelom objektu gostima je na raspolaganju besplatni Wi fi. Besplatno parkiralište dostupno je u okviru hostela i nije potrebna rezervacija.        

LIPIK - turističko i lječilišno središte Slavonije, poznato po Toplicama i lipicancima, po izvorskoj vodi i proizvodnji stakla. Naselje je nastalo na izvorima ljekovite vode koji su poznati još iz rimskog doba, a samo lječilište postoji preko 200 godina. Lipik je smješten na obroncima Psunja, na nadmorskoj visini od 152 m. Odlikuje se blagom nizinskom klimom i prirodnim bogatstvom termo mineralne vode. Krajem prošlog stoljeća izgrađeni su kulturni objekti i perivoj kojima je oblikovan centar grada i lječilište Lipik. Pozivamo Vas na posjet gradu Lipiku, mjestu koje je uvijek bilo rezidencijalno odmaralište za dame i gospodu, okupljanja svih generacija, te zdravstveno - turistički biser Požeško - slavonske županije.