Zima uz idilične prizore jednog od najboljih skijališta u Sloveniji i skijanje na Krvavcu! 3 dana/2 noćenja s buffet doručkom u Domačiji Vodnik uz povoljniju cijenu wellnessa za dvoje...924 kune!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krvavec je jedno od najboljih skijališta u Sloveniji sa preko 30 km uređenih staza! Pansion Vodnik*** vas poziva na bogati paket za dvoje po super cijeni! Djeca do 2 godine GRATIS boravak! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.03.19.


Skijalište Krvavec ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se sigurno opet vratiti!

Pansion Vodnik*** nudi idealan smještaj za sve osobe koje su u potrazi za aktivnim odmorom- skijanje na obližnjem skijalištu Krvavec, planinarenje, brdski biciklizam ili šetnje i razgledavanje predivne Ljubljane koja je udaljena svega 20-tak minuta vožnje.


Check in: od 14:00 h, check out: do 11:00 h, sve prema raspoloživosti.

Udaljenost od Zagreba - 160 km, udaljenost od Rijeke - 130 km!

Djeca do 2 godine GRATIS boravak!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 4 292 72 60. 

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@domacija-vodnik.si uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.