Zanosne obale raskošnog Hvara pozivaju Vas u novootvoreni Labranda Senses Resort uz ALL INCLUSIVE uslugu na 4 dana/3 noćenja za dvoje odraslih ili 2 odraslih uz 1 dijete do 12 godina...od 2139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite savršen bijeg u osunčanu mediteransku oazu jedinstvenog dizajna Labranda Senses Resorta! Dodatne pogodnosti unutar cijene: kutak za čitanje; vanjski bazen, stolni tenis, mini golf, lounge terasa, spa zona, finska sauna, fitness soba, dječja igraonica, internet, parking. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.05.19. do 04.06.19. (sukladno raspoloživosti).

Oduševite se  novootvorenim & jedinstvenim dizajnom LABRANDA Senses Resort na obali predivnog otoka Hvara!


Što bi moglo biti ljepše od odmora na plaži na obali plavog hrvatskog mora? Smješten na otoku Hvaru, nedavno renovirani LABRANDA Senses Resort s bazenima i specijaliziranim restoranima nudi izvrsne usluge. LABRANDA Senses Resort, izgrađen samo 50 metara od mora, predstavlja jedinstvenu oazu opuštanja. Suvremeno dizajnirani hotel prepun je mirisnih borova i mediteranskog bilja, dajući mu svježu energiju i atmosferu - što ga čini drugačijim od većine tradicionalnih mediteranskih hotela.


Sobe i apartmani

LABRANDA Senses Resort ima 184 nedavno obnovljene i moderno opremljene sobe. Smještajne jedinice resorta čine dvokrevetne sobe i apartmani. Ukupno 18 povezanih soba i 4 sobe za goste s invaliditetom.


Dvokrevetna soba s bračnim krevetom (18,5 m²)

Ove sobe imaju moderan dizajn s prirodnim bojama i sofisticiranim detaljima. Jedinstveni estetski dizajn djelo je hrvatskih dizajnera koji su prije svega željeli stvoriti prostor za opuštanje. Ove sobe imaju balkon ili terasu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima-uređaj, sef, inteligentni sustav soba, mini bar, ventilator i ručnike za plažu. Svaka soba ima bračni krevet ili 2 kreveta za 1 osobu - soba morska strana, soba s pogledom na more ili pogledom na park. Tri od ovih soba su economy sobe - koje nemaju balkon.



Wellness i spa centar

Wellness i spa centar LABRANDA Senses Resorta osmišljen je za pomlađivanje i opuštanje osjetila. Sadržaji uključuju finsku saunu, hidromasažnu kadu, i tuš s tropskom kišom. Usluge masaže nude se u dvije zatvorene sobe za masažu ili u jednom vanjskom šatoru. Spa nudi bogat izbor masaža uključujući aromatična ulja, čokoladu, lokalna hvarska bilja i vrući kamen. Dekor spa je suvremen i čini savršen ambijent za opuštanje i blagostanje.


Resort nudi nekoliko kulinarskih doživljaja, uključujući glavni restoran s prekrasnim pogledom na more, te dva bara na licu mjesta, koji gostima omogućuju da utaže žeđ osvježavajućim pićima u modernom ambijentu. Odmaralište LABRANDA Senses ima brojne sportske sadržaje, kao i wellness i spa centar koji gostima pruža mogućnost jačanja i pomlađivanja tijela. Hotelski osvježavajući bazen stalna je opcija za goste i jedno od sadržajnih područja resorta.
 

Ako tražite zabavu izvan hotela, otok Hvar, proglašen jednim od najljepših otoka od strane CONDE NAST, idealna je destinacija za putnike koji traže sunčani mediteranski bijeg!

Različiti gradovi nude uvid u elegantne restorane i živahne događaje u ljetnim mjesecima. Putnici također mogu istraživati otočki život uz ronjenje ili na tradicionalnoj latinskoj jedrilici. Vinogradi su još jedna popularna izletnička destinacija za posjetitelje, s obzirom da je Hvar dom mnogim nagrađivanim vinima.


Odmaralište LABRANDA Senses također je u blizini Vrboske, grada smještenog uz uski fjord s bogatom ribarskom tradicijom. Ovaj mali grad nudi mnoge uzbudljive aktivnosti i često se naziva "Mala Venecija" zbog brojnih malih mostova. Gosti mogu uživati ​​u suncu ispunjenom danu na bezbrojnim plažama, uživati ​​u lokalnoj i zdravoj gastronomskoj ponudi ili iskoristiti mogućnosti izleta u Grapčevu špilju.