Srce kaže DA za Terme Radenci! 2 dana/1 noćenje s polupansionom za dvoje u hotelu Radin**** uz kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u svijet sauni, gimnastika, aqua fitness...697 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se ljekovitim svojstvima termalne vode Terma Radenci! Ponuda uključuje i cjelodnevno kupanje na dan odlaska ... Kupon se može iskoristiti isključivo do 26.04.19. od nedjelje do petka, te uz doplatu na licu mjesta i za vikend!

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Ponuda uključuje: 1 polupansion (buffet doručak i večera); u economy dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom u hotelu Radin ****; neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 1x dnevno ulaz u svijet sauni do 15 h - ne vrijedi na dan odlaska; korištenje ogrtača za kupanje; jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); cjelodnevno kupanje na dan odlaska; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u predvorju hotela.

 

  Hotel Radin

Suvremen hotel okružen zelenilom lječilišnog parka i radenskih ravnica, posebno pogodan za boravak sportaša jer među smještajnim jedinicama ima više od polovice jednokrevetnih soba s francuskim ležajevima.

Osvježavajući mjehurići zdravlja

Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela. Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom! 

Economy dvokrevetna soba

Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm) i pogledom na park. U sobi veličine 16,5 m2 nalazi se kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i balkon.

Termalno kupalište Lječilišta Radenci - uđite u svijet radenskih termalnih mjehurića!

Termalni park Lječilišta Radenci s deset bazena poziva vas da se uvjerite u blagotvornu snagu termalne vode. Naši gosti često kažu da na bazenu provedu cijeli dan!

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Ponuda Medico-wellness centra Corrium, osim opuštanja, namijenjena je i za dobro osjećanje te jačanje zdravlja. Tu smo kako biste upoznali svijet bez boli!

Svijet sauna

U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, turske, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.