Povratak prirodi uz Ekodrom Estate u okolici Karlovca! Vikend harmonija uz ravnotežu i ljepotu prirode na 3 dana i 2 noćenja u kućama za odmor Plant House ili Mandala za 4 ili 6 osoba...od 1299kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi od 08.03.19. do 10.03.19.; 22.03.19. do 24.03.19. i od 05.04.19. do 07.04.19 i za boravak petak - nedjelja!

Priroda nije luksuz, priroda je potreba i nužnost!

Ekodrom Estate je idealno mjesto da se izgubite i pronađete mir!

Smješteni u idiličnom i krajnje privatnom okruženju, uživajte u ljepoti u jednostavnosti i ponovnom povezivanju s prirodom okruženom voćnjacima od šljiva i bujnim zelenilom.


Mandala

Kuća Mandala, nekadašnja drvena štala, vraćena je nevjerojatno visokom standardu i sada nudi smještaj za odmor za do šest osoba. Prilikom obnove uloženi su napori da se zadrže izvorne značajke kao što su drvene grede i tradicionalna fasada.


U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja povezana s blagovaonicom, dnevnim boravkom i terasom s pogledom na voćnjak. Kupaonica i toalet također se nalazi u prizemlju, zajedno s dvokrevetnom sobom i dodatnim WC-om.


Na prvom katu se nalazi jedna velika soba s dva prostrana dvokrevetna ležaja koja su povezana hodnikom i zajedničkim wc-om.

Plant House

Plant House je izvanredna, tradicionalna, i istovremeno moderna drvena kućica s mnogim izvornim značajkama kao što su grede i drveni podovi. Uz kapacitet do četiri osoba, krije savršen odmor u prostoru dizajniranom s umirujućim neutralnim bojama i ukusnim i jednostavnim ukrasima.


U prizemlju se nalazi jedna prostorija koja objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s proširenom terasom. Kupaonica i WC također se nalazi u prizemlju.

Na prvom katu nalaze se dvije prostrane dvokrevetne spavaće sobe koje su povezane otvorenim drvenim hodnikom.


Uživajte u jednostavnom životu na selu. Istražite lokalne proizvode iz obližnjih farmi i proizvođača kao što su domaći džemovi, svježi sir i organsko voće i povrće.

Ekodrom Estate nalazi se usred bujnog i umirujućeg zelenila, ali je dovoljno blizu nekim od najvećih gradova u Hrvatskoj. Slikoviti krajolici sela ili bučni urbani ritam - Vaš izbor.


Iako je središnja Hrvatska manje popularna među turistima od jadranske obale, mnogo je zanimljivih mjesta za posjetiti i zabavnih aktivnosti. Grad koji leži na četiri rijeke, Karlovac je udaljen pola sata vožnje automobilom. Rijeke Korana i Mrežnica nude mnoga mjesta za kupanje i vodene sportove. Vrlo popularan nacionalni park Plitvička jezera udaljen je samo sat vremena vožnje automobilom. Također, u blizini se nalaze mjesta gdje možete jahati ili voziti bicikl.