Provedite 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotel&Spa Terme 4* u Sarajevu i iskoristite ponudu bogatog wellness&spa paketa te priliku za opuštajućim i ljekovitim odmorom... sve za 2 osobe i samo 729 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel&Spa Terme 4* direktno je povezan sa lječilištem Banja Terme Ilidža. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Hotel&Spa Terme 4* je direktno povezan sa lječilištem Banja Terme Ilidža i član je banjsko-rehabilitacijsko hotelske kompanije Hoteli Ilidža, ustanovljene 1892. godine, koju još čine Hotel Hercegovina Deluxe 4*, Hotel Hungaria Deluxe 4*, Auto – Camp Oaza 3* i restoran Labud u nacionalnom parku Vrelo Bosne, na samom izvoru rijeke Bosne.

Svi hoteli su smješteni su na Ilidži u prelijepom velikom banjskom parku sa fontanom na prostoru od 40 hektara.

Hotel&Spa Terme 4*raspolaže kapacitetom od 220 superior soba i koje su savremeno dizajnirane i opremljene sa kupatilom, sat TV, LCD ekranima, klimom, telefonom, wireless internet pristupom, mini barom, fenom i prilagođene svim zahtjevima klijenata uz poštivanje visokih normi u hotelijerstvu. Posjedujemo sobe i hotelske staze koje su prilagođene osobama sa invaliditetom.

Spa Hotel Terme udaljen je 7 km od centra grada Sarajeva, 2 km od međunarodnog aerodroma Sarajevo, 20-ak km od olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice te 3 km od najpopularnijeg izletišta u Sarajevu Vrela Bosne.

Sadržaj Hotel&Spa Terme 4*: A la carte restoran kapaciteta 400 osoba, aperitiv bar, 2 konferencijske sale kapaciteta 150 mjesta i 2 manje sale za rad u grupama kapaciteta 40 mjesta, velika konferencijska sala od 250 mjesta, moderno opremljen centar za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju, wellness centar i besplatan parking za goste i posjetioce uz fizički i video nadzor 24 sata.

Nacionalni restoran Labud, smješten na izvoru rijeke Bosne je dio naše kompanije Hoteli Ilidža gdje možete degustirati specijalitete bosanske i internacionalne kuhinje u skladu sa halal certifikatom i uživati u prelijepom pogledu na vodopad i prirodni tok rijeke Bosne.

Više o Ilidži

Ilidža kao specifično definirani prostor za život ljudi je oduvijek bila mondensko pribježište, ekološko utočište, turističko sastajalište, sportsko i rekreacijsko okupljalište.

Ilidža je sredina u kojoj je već odavno još od rimskog perioda preko otomanskog (koji je ovom prostoru dao pravo ime i valorizirao njegov potencijal; od korijena riječi "iladž" – što znači "lijek") do austro-ugarskog perioda razvijena tradicija zdravstvenog turizma, tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom, a sami lječilišni kapaciteti banjsko-rehabilitacijskog centra Banja Terme Ilidža stavljeni u rang najopremljenijih lječilišta u širem regionu.

Ilidža je mjesto koje pruža modernom čovjeku sve što mu je potrebno: netaknuta okolina, veliki broj aleja za šetanje i vožnju kočijama, biciklom; blizina gradskog, ekonomskog, kulturnog centra Sarajeva, banjsko-rehabilitacijski centar Banja.