Ovoga proljeća posjetite Ljubljanu! Uz izbor 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe udobno se smjestite u ljupkom Hotelu Asteria 3* gdje Vas očekuje iznenađenje i 50% popusta na muzej!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz udoban smještaj u Hotelu Asteria 3* očekuje Vas i hladna plata sa čašom vina i čak 50% popusta na ulaznicu u Nacionalni muzej Slovenije za slobodno vrijeme! Kupon se može iskoristiti do 15.05.2019.

Hotel Asteria 3* nalazi se u centru Ljubljane, na samo 500 metara od željezničkog kolodvora i približno 300 metara od četvrti Metelkova. 

Gosti mogu uživati ​​u zajedničkom salonu i baru u sklopu objekta. Sobe sadrže plazma TV s kabelskim programima, sušilo za kosu, besplatan kozmetički pribor, ogrtač i papuče. Neke od jedinica obuhvaćaju balkon i čajnu kuhinju.

Glavne pogodnosti: 12 soba (objekt u kojem pušenje nije dopušteno), bar, salon, terasa, svakodnevno održavanje soba, dvorana za domjenke, besplatni Wi-Fi; za obitelji - privatna kupaonica; besplatne toaletne potrepštine, terasa, svakodnevno održavanje soba, sušilo za kosu, usluge kabelske televizije.

Kupce ponude očekuju: 1x Aurora hladna plata za dvoje i 1x čaša vina/osobi, 50% popusta na ulaznicu u Nacionalni muzej Slovenije!

U blizini objekta nalaze se živahna Trubarjeva ulica, Plečnikov most Tromostovje i šarena ljubljanska tržnica. Rijeka Ljubljanica udaljena je 650 metara. 

Glavni autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 700 metara. Zračna luka Jože Pučnik Ljubljana nalazi se na 25 km.

Najpopularnija mjesta u blizini: Metelkova (3 minute pješice), Zmajev most (9 minuta pješice), Prešernov trg (12 minuta/e pješice)

Prijevoz

Ljubljana (LJU-Joze Jože Pučnik) 26 min vožnje
Kolodvor Ljubljana 11 min pješice
Kolodvor Kranj 33 min vožnje

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba u hotelu, a ODMAH nakon kupnje kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe u hotelu telefonskim putem 00386 41 542 444 ili putem mail-a info@hotel-asteria.com!