Posjetite dvorac Miramare i razgledajte grad Trst uz Smart Travel! Jednodnevni izlet uključuje prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja i sve razglede za samo 199 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite slikoviti dvorac Miramare te razgledajte Trst - kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy...Kupon vrijedi isključivo za 13.04.2019. - garantirano! Okupljanje grupe u 05.15 h i polazak u 05.30 h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506)!

PLAN PUTOVANJA: 

Okupljanje grupe u 05.15 h i polazak u 05.30 h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506), a iz Karlovca (Petrol) prema dogovoru. Polazak iz Rijeke je sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 07.40 h. 

 

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping – meke. Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva – DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog ''gledati more''). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi. 

 Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu. Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA – FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE – RIMSKO KAZALIŠTE – CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE – BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. 

Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.