Doživite proljetno ruho graciozne Opatije! Odmorite u srcu Opatije na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvije osobe u hotelu Bristol**** by OHM Grou...od 989 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže pitoreskna šetnica „Lungo mare“, idealna za šetnje koje ostaju u pamćenju... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.04.19. Isključeni termin 19.-21.04.19.!

HOTEL BRISTOL**** by OHM Group®

Ovaj vrhunski smješten boravak nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetne pozornice, duž ispruženog smaragdno plavog Jadranskog mora. Naš predivan Hotel Bristol**** nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah kombiniran sa elegantnim modernim sobama kako bi vaš boravak bio opušten, udoban i nezaboravan doživljaj.

Profesionalna i personalizirana usluga kombinirana sa udobnostima hotela, ukusno i osjećajno opremljen, pruža vam mogućnost da uronite u duh Austrougarske monarhije isprepleten sa modernim međunarodnim načinom života.

 O HOTELU
 78 soba i apartmana; izgrađen 1906. godine i otada s ljubavlju redovito moderniziran; smješten u srcu Opatije; popularan Lounge Bar jedno je od nezaobilaznih mjesta u gradu


 

Spa centar hotela Bristol je u temeljitoj rekonstrukciji, te će biti zatvoren do svibnja 2019. godine!


 O SOBAMA
 Satelit - TV ravnog ekrana
 Besplatan brzi WiFi
 Individualno reguliran klima uređaj
 Potpuno opremljena kupaona
 Aparati za pripremu čaja i kave


Opatija
Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.
Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.


Opatijska rivijera
Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation3@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.