Posladite se ručkom ili večerom u društvu obitelji! U gradu na četiri rijeke - Karlovcu očekuje Vas Restoran Zrinski s obiteljskim ručkom ili večerom, u 3 slijeda, za samo 139 kn za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite ponudu obiteljskog ručka ili večere pripremljene u 3 slijeda! Moguća nadoplata za dječju menu u restoranu! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Za obiteljski ručak ili večeru nudi se: goveđa juhe sa domaćim rezancima, pileći zagrebački odrezak / svinjski naravni odrezak u umaku od gljiva, pečeni krumpir, pirjana riža, miješana salata, domaći kruh, domaća štrudla od jabuka.

Dječji menu 1: juha, pileći bečki, pomfrittes, kečap, domaći kruh, desert

Dječji menu 2: juha, ražnjići, pomfrittes, kečap, domaći kruh, desert

Moderno uređen restoran svojom gastronomskom ponudom osvježenje je grada. Za dobar gastronomski užitak pobrinut će se majstori kulinarstva te ljubazna i profesionalna posluga. 

U okružju zelenila novog centra i kulturnih zdanja gradske knjižnice, galerije slika, povijesnog arhiva i šetnice u sklopu Doma Zrinski smjestio se i istoimeni restoran. Svojim položajem, velikim i raskošnim prostorom kao i vlastitm parkiralištem (200 parkirnih mjesta), nudimo mogućnost organiziranja raznih obiteljskih svečanosti, održavanja seminara, kongresa, većih i manjih poslovnih sastanaka te izložbi. U vrijeme trajanja kongresa i seminara u stankama nudimo mogućnost osvježenja kavom, sokom, kolačem i kanapeima. Za poslovni ručak ili večeru po Vašem izboru nudimo i organiziramo hladno topli buffet. Restoran kapaciteta 250 mjesta s velikim barom i terasom od 120 mjesta zadovoljit će zahtjeve svakog gosta.  

Posjetite nas u ugodnom ambijentu restorana Zrinski u Karlovcu gdje vas čeka profesionalno osoblje i odlično pripremljena hrana koja će zadovoljiti svačije apetite.

Objekt raspolaže i slastičarnicom te velikom kuglanom. Zelene krošnje drveća koje okružuju sunčanu i lijepo uređenu terasu uz cvrkut ptica, priuštit će Vam nezaboravan užitak ispijanja kave uz zalogaj ukusnog kolača, a sve to upotpunit će Vam pogled na tvrđu Dubovac grofova Zrinskih i Frankopana.