Ugrabite paket opuštanja i kupanja u Sloveniji! Uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe opustite se u Hotelu reAktiv, kupajte u Termama Zreče i napunite baterije za nadolazeće proljeće!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do navršenih 10 godina boravi GRATIS u krevetu sa roditeljima! Pogostite se bogatim polupansionom, saunom i prostorom za opuštanje te radostima u bazenu! Kupon vrijedi do 03.05.2019.

Hotel reAktiv nudi smještaj s besplatnim wi-fi internetom u mjestu Zreče, na izvrsnoj lokaciji, 400 metara od termalnog centra Zreče. Objekt je udaljen oko 17 km od Zlodejeva, 17 km od Uniorčeka i 18 km od Jurgovo.



U hotelu se nalaze sobe s balkonom i pogledom na vrt. Sobe su opremljene vlastitom kupaonicom - opremljenom besplatnim toaletnim potrepštinama. U sobi se nalaze stol s TV-om ravnog ekrana.


Wellness sadržaji: masaža cijelog tijela, masaža leđa, soba za opuštanje, sauna.



Paket ZIMSKI PRAZNICI uključuje: 2x noćenja u sobi, 2x bogati švedski stol za doručak, 3x večera (izbor između 3 menija), lokalno piće dobrodošlice, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje, neograničen pristup internetu, besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu, skladište skija i skijaške opreme, 30% popusta na karte za Terme Zreče, klizanje na ledu u Zreču!




Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE