Novo na Crnom Jaju! Salon Beauty Dream u Zagrebu pružit će Vašem licu ljepotu iz snova i blistavost kemijskim pilingom TCA i microneedlingom kože lica + GRATIS microneedling vrata i dekoltea...499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1x kemijski piling TCA + 1x microneedling kože lice sa serumima, maskom i ampulama + gratis microneedling vrata i dekoltea! Kupon vrijedi do 20.04.2019.!

Potaknite ubrzani rast kolagena i elastina koji su zaslužni za sjajnu i zdravu kožu! 

Kemijskim pilingom uklanjaju se suhe i odumrle stanice, a oslobađa zdravi zategnutiji sloj kože i potiče rast novih stanica.

Tretirano područje bude blago crveno (što je prolazno), ljuštenje kože počinje nakon 3 dana. Novi sloj kože postaje sve sjajiniji i ljepši. Tretman traje oko 30min. Potrebna je krema s visokim zaštitinim spf nakon tretmana svakodnevno. Sunčanje nije preporučljivo 4 tjedna.

Zašto? Nova koža je nježna, nova i osjetljiva. UVA zrake prodiru u srednji sloj kože koji je zaslužan za proizvodnju kolagena i elastina! Novi kolagen se stvara i putuje prema površini kože uklanjajući staru nezdravu i zamjenjuje s osvježenom kožom.

Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana. A broj tretmana ovisi o željama klijenta i stanju kože. Netko želi poraditi na borama, netko na ožiljcima, netko želi ljepšu teksturu kože….

Mezoterapijom microneedlingom ubacuju se kokteli, vitamini, enzimi, hijaluron…. ispod kože i "šalju" u mesoderm sloj kože. Tretman traje oko 40 min.

Nakon tretiranja zabranjeno nanositi šminku do sutradan. Koža će biti crvena što je prolazno kroz 2-3 sata.

Ova kombinacija tretmana daje odlične rezultate za dekolte i ruke.

Ne preporuča se za: trudnice, dojilje, osobe s herpesom, aktivnom prehladom, nedavnom operacijom ili ozljedom, svježim ranama, autoimunim bolestima.