Beauty Dream salon ljepote u Zagrebu otkriva povratak mladosti uz MEZOTERAPIJU PEPTIDIMA koja osobito učinkovito djeluje na mimičke bore (čelo i oko očiju)...399kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Peptid Argirelin poznat je kao "blaži botox" koji prvenstveno djeluje na mimičke bore (čelo i oko očiju). Hvaljen od samog Dr. Oz - a u njegovom tv showu! Kupon se može iskoristiti do 04.05.2019.!

Mezoterapija peptidima 

Peptidi prodiru duboko u slojeve kože i rade na način da pomažu koži da pamti i zadržava svoje mladoliko stanje. 

Peptid Argirelin poznat je kao "blaži botox" koji prvenstveno djeluje na mimičke bore ( čelo i oko očiju).
 

Hvaljen od samog Dr. Oz - a u njegovom tv showu!

Peptid se unosi direktno ispod kože u njezin srednji sloj i time povećava djelovanje. 

Mišići se postupno opuštaju, tako da su s vremenom bore sve pliće i pliće. Osoba zadržava svoju mimiku. Također, djeluje regenerirajuće na cijelu kožu koja postaje elastična i sjajna. Promjene vidljive nakon 2 tretmana, što opet ovisi o želji klijenta i stanju kože. Razmak između tretmana 3 - 6 tj, ovisi koliko se tretmana radi. Tretman traje cca 60 min.


Kombinira se ručna mezoterapija i mikronidling. Koža može biti blago/jače crvena nakon tretmana s prolaznim osjećajem žarenja. Maskom smirujemo kožu. Nekoliko dana nakon tretmana savjetuje se korisiti kremu sa zaštitinim faktorom.  Peptidi šalju koži signal da ubrza proizvodnju kolagena, a UVA (a = ageing) zrake prodiru duboko u sloj kože gdje se nalazi kolagen i elastin.


Ne preporuča se: trudnicama, dojiljama, osobe s herpesom, imuno bolestima, nakon nedavnih operacija i ozljeda, s kapilarama.