Uz Darojković Promet doživite bisere Makedonije - Skopje, Ohrid, Struge...na 5 dana uz 3 noćenja sa doručkom u hotelima 4* uz uključen prijevoz iz Zagreba...za 1499 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Dugog Sela (22:00h)! Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje od 18.04. do 22.04. ili od 19.06. do 23.06.2019.!

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN : Polazak iz Dugog Sela (22:00h). Ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Srbiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Skopje u podnevnim satima.

2.DAN : Po dolasku u Skopje, prijava u hotel. Odmor u hotelu u vremenu od dva sata te odlazak do centra grada. Sastanak s lokalnim vodičem i razgled grada – spomenik i kuća Majke Tereze, kameni most iz 6.st, Daut Pašin Amam, crkva Sv. Spasa, tvrđava Kale, stara skopska čaršija, džamija Mustafa Paše, spomenici Aleksandru Makedonskom i Filipu II.  Večera u hotelu te slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.


3.DAN : Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do Struge(cca 3h). Smještaj u hotel koji se nalazi na samoj obali rijeke Crni Drim. Sastanak s lokalnim vodičem i  razgled grada Struge koji se nalazi u dolini na obali Ohridskog jezera na dijelu gdje Rijeka Crni Drim istječe iz jezera te dijeli grad na dva dijela. Slobodno vrijeme za ručak i šetnju. Večera u hotelu. Noćenje.


4.DAN : Doručak u hotelu. Odlazak do Ohrida i sastanak s lokalnim vodičem. Razgled grada – crkva Sv. Klimenta, Amfiteatar, Ali Pašina Džamija, crkva Sv.Sofije, nacionalni muzej, Ohridska čaršija, spomenik Ćirilu i Metodu. Slobodno vrijeme za šetnju. Odlazak do hotela u Strugi, večera. Noćenje.


5.DAN : Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šetnju i kavu. Oko podne odlazak do Ohrida. Fakultativni izlet brodom do Sv. Nauma – manastira na otoku iznad Ohridskog jezera, sagrađenog 910. godine. Nakon toga sastanak sa grupom te odlazak prema Zagrebu(cca12h). Planirani dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima.