Praznik rada uz ljepote rute: Mostar - Kotor - Tirana - Ohrid - Split! Uz Darojković Promet i prekrasno putovanje na 5 dana/4 noćenja s doručkom u hotelima 4* uz prijevoz...1299kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite 1. svibanj i ne propustite bogate razglede prema programu uz pratitelja putovanja... Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje od 01.05. do 05.05.2019.!


MOSTAR - KOTOR - TIRANA - OHRID - SPLIT

1. DAN : Polazak iz Zagreba. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u Mostar i sastanak sa lokalnim vodičem te razgled grada. Nakon razgleda odlazak u hotel Blagaj u kasnim večernjim satima. Večera i noćenje.


2. DAN: Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak autobusom do Herceg Novog, kratki razgled i vrijeme za kavu. Nastavak putovanja do Kotora. Slobodno vrijeme za ručak. Razgled Kotora uz lokalnog stručnog vodiča – grad koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i mnogih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis svjetske prirodne i kulturne baštine. Vidjeti ćemo gradske zidine, glavna gradska vrata, staru gradsku jezgru, katedralu i Trg. Sv. Trifuna, Kneževu palaču, Napoleonovo kazalište…Nakon toga slijedi odlazak do Tirane, smještaj u hotel, večera i noćenje.


3. DAN: Doručak u Tirani. Odlazak autobusom prema Ohridu. Razgled grada sa stručnim lokalnim vodičem. Na Ohridu ćemo vidjeti stari teatar, starogradske uske ulice s tipičnom arhitekturom, Ohridsku Čaršiju, spomenik Ćirilu i Metodu, crkvu Sv. Sofije, samostan Bogorodice Perivlepte, Samuelovu tvrđavu(s koje se pruža predivan pogled na grad i jezero). Fakultativni izlet do Sv. Nauma brodom ili autobusom, po dogovoru s grupom. Slobodno vrijeme za ručak, kavu, shopping… U popodnevnim satima povratak u Tiranu u hotel. Večera i noćenje.


4. DAN: Doručak i odjava iz hotela. Sastanak s lokalnim vodičem i razgled Tirane – Ethembegova džamija, Skenderbegov trg, kula sa satom, spomenik Majci Tereziji, Piramida, kulturni centar… Odlazak do Skadra. U Skadru slobodno vrijeme za ručak i razgled grada. Nastavak vožnje do Blagaja, prijava u hotel. Večera i noćenje.


5. DAN: Doručak i odjava iz hotela. Nakon doručka nastavljamo vožnju prema Splitu, gradu Sv.Dujma, Dioklecijanove palače, splitske rive, kratki razgled uz lokalog vodiča. Vrijeme za ručak i ostale sadržaje. Povratak prema Hrvatskoj i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.