Kompletan ginekološki pregled s UZV-om, papa testom i color dopplerom u Zagrebu u Privatnoj ginekološkoj ordinaciji dr. Đurića za samo 289 kuna! Izbjegnite čekanja!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U modernom prostoru pružamo zdravstvenu zaštitu iz područja ginekologije po najvišim standardima! Obratite nam se s povjerenjem! Kupon vrijedi do 31.03.2019.

Briga o zdravlju je najbitnija! 

Vodite računa o svojem zdravlju i iskoristite pogodnost kompletnog ginekološkog pregleda u ginekološkoj ordinaciji dr. Đurića u Zagrebu!

Ponuda uključuje:

kompletan ginekološki pregled s uključenim ultrazvukom,

Papa test,

color doppler. 

Mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, rođen 11.5.1961. godine u Sisku. Osnovnu i srednju školu pohađa u Zagrebu. 

Medicinski fakultet upisuje 1979. te ga završava 1986. Nakon stažiranja radi 7 godina u Domu zdravlja Kutina u Stanici za hitnu medicinsku pomoć.

Magistrira 1994. na temu iz onkologije „Oligoelementi u tumorskom i zdravom tkivu jajnika“. Od 1995. do 2000. se specijalizirao za ginekologiju i porodiljstvo u KB Merkur. 

Nakon toga radi kao liječnik - ginekolog u privatnoj ordinaciji, do 2004. u Branimirovoj 61a do danas u Draškovičevoj 18, Zagreb.


ODMAH po kupnji kupona potrebna je najava i rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na br. tel. 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.