[SPLIT] Temeljita regeneracija kose! Osvježite frizuru Olaplex tretmanom, pramenovima, preljevom, šišanjem i feniranjem u frizerskom salonu Studio Ksenija u pola cijene!!!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kosa izložena vjetru, fenu i vrućini? Imamo za Vas spreman paket: tretman Olaplexom (koji ne uništava integritet kose), pramenovi, preljev, šišanje i feniranje kose u frizerskom salonu Studio Ksenija! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.!

Kompletan makeover kose!!!

Olapex je inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama Vaše kose.

Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svjetska stručnjaka u području kemijskih materijala koji nikad do sad nisu radili na proizvodima za njegu kose. Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, naš dvojac iz snova izumio je jedinstven kemijski sastojak, koji ne sadrži silikon niti ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vrijeme i poslije kemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile prije. To može zvučati kao stara priča, ali pogledajte što o Olaplexu na društvemim mrežama govore vrhunski koloristi današnjice. 

Kako oni kažu, dokaz je u samom sastojku ;)


ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin unaprijed na: 091/501-55-88 uz KOD i ID kupona.