Jednodnevni izlet u gradove Veneta! Otputujte 13.04. s Autoturistom Park u Castelfranco Veneto i Treviso u pratnji turističkog pratitelja i upoznajte njihovu posebnost u povijesti i umjetnosti!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite proljeće i umjetnost u Italiji uz jednodnevni izlet u gradove Veneta! Kupon vrijedi za subotu 13.04.2019. i 1 osobu.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Italiju do gradića CASTELFRANCO VENETO, koji se smatra jednim od najzanimljivijih malih gradova regije Veneto. Povijesna jezgra grada, koju su osnovali vladari Trevisa, leži unutar dobro očuvanih zidina.

Šetnja do katedrale u kojoj se čuva vrlo vrijedna oltarna slika talijanskog slikara
Giorgionea, koji je u ovom gradu i rođen. Preporučamo da posjetite i Giorgioneovu rodnu kuću u kojoj se danas nalazi muzej posvećen njegovom životu. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju ili pravi talijanski espresso. 

Slijedi odlazak u TREVISO, ljupki utvrđeni grad koji ima svoj osebujni karakter. Po dolasku odlazak u šetnju središtem grada: KATEDRALA – PIAZZA DEI SIGNORI – CRKVA SAN NICOLÒ – PIAZZA SAN VITO – CRKVA SAN VITO…. Slobodno vrijeme za osobne programe. 

Polazak iz Trevisa predviđen je u kasnijim popodnevnim satima. Uz ugodno putovanje prema Zagrebu, dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnim večernjim satima.