“FISH & FUN – SMALL” ribolovna avantura u trajanju od 5 sati uz resort Fishing Tribunj, ribolov, skipera, edukaciju, dozvole, opremu i gorivo...I sve to uz jelo i piće za samo 449kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti ISKLJUČIVO 01.06., 08.06. ili 15.06.2019.! Maksimalno 6 osoba, ukoliko kupite 2 kupona dijete do 12 godina besplatno!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina putem e-maila: fishingtribunj@gmail.com ili telefona +385 (0) 95 509 2791, uz ime i prezime, KOD i ID sa kupona.

“FISH & FUN – SMALL” RIBOLOVNA AVANTURA UKLJUČUJE: ribolov, skiper – ribolovni vodič, edukacija o ribolovu i navigaciji, ribolovne dozvole, oprema i gorivo, a kapetan će se pobrinuti da ne budete gladni i žedni (klopa, voda, vino, sok) - trajanje 5 h!

Kapetan broda i brod

Iskusni pomorac i ribar Ivan Vac svojim dugogodišnjim iskustvom na brodu Chris Craft Commander 31 nudi vam nezaboravne ribolovne trenutke na Jadranskom moru u području Šibenskog arhipelaga. Chris Craft Commander 31 brod je dužine deset metara, opremljen sa dva brodska motora (2x107KW svaki), kuhinjom, spavaćim sobama sa ukupno pet kreveta te kupaonicom s wc-om.

Oprema

Tvrtka nudi sav potreban alat za ribolov kao što su mreže stajačice, parangal, peškafondo za lov liganja, štapovi te razne udice i slično. Ukoliko želite ponijeti vlastitu opremu slobodno nam to napišite u opisu rezervacije.

Sezona

Brod i posada dostupni su za ribolov tijekom cijele godine. Ovisno o godišnjem dobu biramo način ribolova i vrstu ribe koju lovimo.

Ulov

Ulovljenu ribu pripremamo na brodu po izvornim receptima starih ribara. Izletima u divljinu vraćate se prirodi te sami lovite ono što ćete toga dana imati na jelovniku, a ostatak ulova možete ponijeti kući kako biste nastavili uživati u okusima mediterana i nakon ribolova.