Vratite se u prošlost i uživite se u 80-e godine u Zagrebu! Zagreb 80's muzej u centru grada poziva Vas da se uživo prisjetite starih dana, namještaja, časopisa, igara... ulaznice već od 17 kn!

21 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 40 kn
Ušteda 30%
Cijena 28 kn
Kupi

Nova vrsta muzeja u srcu Zagreba! Slušajte retro glazbu, isprobajte modu, igrajte računalne i društvene igre, razgledajte albume, osjetite mirise parfema te kroz svih 5 osjetila postanite dio toga doba. Osjetite zabavnu stranu prošlosti na svojoj koži! Odaberite ulaznicu za odrasle, djecu, obitelj, seniore ili studente i iskoristite priliku razgleda muzeja do 30.04.2019.

Svim posjetiteljima – djeci, mladeži, obiteljima i odraslima zajamčen je užitak i jedinstveni doživljaj ZAGREBA 80-ih godina.

Muzej se smjestio na prvom katu stare zgrade u povijesnom dijelu grada, sa čijih se prozora pruža jedinstven pogled okružen najpoznatijim turističkim znamenitostima. ZAGREB 80-ih je stvoren kako bi se u prošlost doživjela na novi način. Njegov prostor je rekonstrukcija svakodnevnog života zagrebačke obitelji, na jedinstven i interaktivan način koji presijeca prošlost i budućnost, prikazuje način života, baštinu, sjećanja i emocije. "Deja vu" na novi način.

Osjećajte se kao kod kuće. Svaki gost je dobrodošao u komunikaciju sa cjelokupnim postavom koji će vas provesti u živo desetljeće, na zabavan i komunikativan način. Pozvani ste zakoračiti u originalne prostorije, više nego ugodnog dnevnog boravka, tople kuhinje, šarmantne spavaće te uredske sobe. Atmosfera i originalnost – koje će vas za tren uvući u zlatno doba 80-ih godina.

Nema vodiča, nema ograda, nema baršunastih užadi, nema stakla!

ZAGREB 80-ih potiče svoje posjetitelje da dodiruju, osjećaju i komuniciraju s izložbom, kako bi se prisjetili trenutaka, mirisa i osjetili nostalgiju. Mladoj generaciji pruža se mogućnost doživjeti način života u nedavnoj, pozitivnoj prošlosti, tako poznatih i cijenjenih diljem svijeta 80-ih godina. Doživite prošlost velikih stvari koje svakodnevno koristimo danas, kao što su video igre, osobna računala i mobilni telefoni, kao i ostali značajni objekti koji su doista počeli svoj uspon 1980-ih godina.

Iza svakog objekta izložbe je privatna priča i jedinstveno podrijetlo. Istaknuti su Zastava 750 (obvezno fotografiranje unutra), osobno računalo Comodore 64, igračke od Mehanotehnike.

Ovaj zabavni i interaktivni muzej je osmišljen kao stan dobrostojeće zagrebačke obitelji koja svako ljeto putuje na more u svom malom Fićeku. Autentični predmeti u svakoj sobi imaju detaljne opise kao nastavak priče o životu u tom vremenu. Izložba se prostire u 6 različitih prostorija, a svaka od njih puna je artefakata.

Već u prvoj godini poslovanja muzej Zagreb 80-ih prepoznat je kao prva zagrebačka atrakcija na platformi TripAdvisor, muzej s dušom koji sve posjetitelje dočekuje kao drage prijatelje.

Do sada je muzej posjetilo oko 8.000 ljudi, među kojima su i turisti iz brojnih zemalja Europe, Rusije, SAD-a, Kine, Japana, Izraela, Turske.

"Neočekivano dobro za ljubitelje nostalgije...", "Fantastično", "Najbolji dio je što možete sve dirati i sve upotrebljavati...", "Zgodno i nostalgično", "Interaktivno, sve se može isprobati..."- riječi su posjetitelja koji svoje dojmove ostavljaju na Googleu i TripAdvisoru.

Više o muzeju istražite na https://www.zagreb80.com/pocetna/!

Kupon se može iskoristiti od ponedjeljka do nedjelje od 11 h do 21 h.