Poklonite svome tijelu brigu, zdravlje i formu bogatim paketom od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uz čak 76% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokrenite proces mršavljenja, poboljšajte izgled kože tijela i recite "zbogom" celulitu uz čak 30 tretmana po fenomenalnoj cijeni! Kupon se može iskoristiti u 6 dolazaka do 30.04.2019.

Paket od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uključuje:

5x ultrazvučnih  kavitacija

5x limfnih drenaža

5x toplih ili hladnih body wrapping

5x infracrvenih dvosistemskih termodeka

5x maderoterapija

5x anticelulitnih masaža

KAVITACIJA

Aparat za kavitaciju se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.

Neinvazivna i bezbolna terapija, koja omogućava brzo, sigurno i učinkovito preoblikovanje tijela

Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka

Oblikovanje trbuha, stražnjice, bedra, bokova, koljena i gornjega dijela ruku

Vidljivi rezultati već na početku terapije; daljnji postupci ako želimo dodatno smanjiti opseg tretiranog dijela tijela

Idealno rješenje za sve koji bi željeli poboljšati svoj izgled, a ipak se neće ili ne mogu odlučiti za kirurški zahvat

Jednostavna upotreba aparata i nezahtjevna tehnika terapije

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

LIMFNA DRENAŽA - Presoterapija

Oprema Presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Koristi se za ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže. Idealno za uklanjanje masnoća,toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima

Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje

Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju

Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju organizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

BODY WRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Topli body wrapping s intenzivnim toplinskim učinkom preporuča se za uklanjanje mekog ili vodenog celulita, dok se na ovaj način nikako ne smiju tretirati stranke koje na tretiranim dijelovima tijela imaju izražene proširene vene i/ili kapilare. Također, kontraindikacije za izvođenje ovog tretmana su srčana oboljenja, šećerna bolest, problemi sa bubrezima, a u ovu skupinu spadaju i trudnice i dojilje.

Hladni body wrapping s intenzivnim učinkom hlađenja na koži preporuča se za uklanjanje tvrdog ili kompaktnog celulita, možemo ga preporučiti i strankama koje imaju problema sa venama i/ili kapilarama, te onima koji ne podnose dobro toplinu. Također ovaj tretman ne primjenjujemo za njegu trudnica i dojilja.

INFRACRVENA DVOSISTEMSKA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Dvosekcijska termo deka - mogućnost uključenja zasebne sekcije i zasebna regulacija topline po području. Za cijelo tijelo uz dvostruki preklop. Dobra izolacija unutrašnjosti i potpuno zatvaranje. Dvostruka širina 85 cm što omogućuje tretman i najpunijim osobama.

MADEROTERAPIJA

Tehnika masaže koja se zasniva na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namjenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalnim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Može se koristiti za dobivanje čvrstine tijela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih stanica, bora na licu i drugim dijelovima tijela.

Djelovanje: stimulira se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres, oslobađaju mišići i zglobovi od bolova, opuštanje tijela i uma, stimulacija limfnog sustava, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorjevanje masti, tonus i zatezanje, redukcija obujma.

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju stanice iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za oblikovanje i smanjenje obujma struka, eliminaciju masti na bokovima, definiranje nogu, zatezanje butina i nogu, definiranje ruku.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon 031/ 531 257 ili e-mail theroom.os40@gmail.com.