[BAŠKA VODA] Zimsko wellness opuštanje - 1 ili 2 noćenja s buffet polupansionom, korištenje unutarnjeg bazena, sauna i fitnessa, sve za 2 osobe u Grand Hotelu Slavia već od 549 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 1 ili 2 noćenja - vikend ili tjedna opcija; za 2 osobe s buffet doručkom i večerom u Premium ili Comfort sobi! Isplanirajte bijeg u dvoje i iznenadite svoju bolju polovicom wellness uživanjem u Grand Hotelu Slavia! Kupon se može iskoristiti do 21.03.2019.

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novo-obnovljeni GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u caffe baru Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta. Na jedinstvenoj terasi hotelskog ala carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina. Naravno sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. 

Sobe uređene u retro-vintage stilu, potpuno su klimatizirane i opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, telefonom , besplatnim bežičnim internetom, a u kupaonicama vas očekuje walk-in tuš ili kada, te luksuzna linija kupaonskih potrepština.   

Dvokrevetna soba Comfort:

Veličina sobe 25 m²

Ova klimatizirana soba uključuje prostor za sjedenje te TV ravnog ekrana s kabelskim programima, minibar i sef. Vlastita kupaonica sadrži tuš ili kadu, besplatan kozmetički pribor i sušilo za kosu. U ovoj vrsti sobe dostupan je pomoćni ležaj.

Premium soba:

Veličina sobe 20 m²

Ova dvokrevetna soba s bračnim krevetom ima minibar, pogled na more i ogrtač.

Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja. Unutarnji slatkovodni bazen sa 2 jacuzija, 4 različite saune, fitness centar sa kardio-vaskularsnim spravama, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.