Doživite najljepša jutra i sasvim novu definiciju odmora na nezaboravna 2 dana i 1 noćenje s doručkom uz predivne trenutke za 2 osobe u hotelu Big House Plitvička jezera...409kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Harmonija Plitvičkih jezera i savršen sklad prirode oduzimaju dah! Zbog svoje pogodne lokacije, hotel predstavlja idealno polazište za različite izlete, a proljeće je pravo vrijeme za to...Djeca do 7 godina gratis boravak! Kupon vrijedi od 12.04.19. do 04.05.19.!

Hotel Big House Plitvička jezera 

Hotel Big House Plitvička jezera izgrađen je 2017. godine te je kategoriziran s 3 zvjezdice. Smješten u malom mjestu – Ličko Petrovo selo, na udaljenosti od svega 9 km do najvećeg i najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvička Jezera, i samo 7 km od državne granice s Bosnom i Hercegovinom, te predstavlja idealno polazište za brojne različite izlete.

 
U sklopu hotela, nalazi se depandansa Villa Korina i restoran.
2018. godine, na postojeće 35 sobe u glavnoj zgradi hotela, nadograđeno je i dodatnih 19 soba u visokom potkrovlju- mansardi. Uz 5 prostranih i moderno opremljenih soba u Villi Korini, ukupan kapacitet hotela Big House Plitvička jezera je 59 soba. Sve sobe hotela i Ville Korine opremljene su ležajevima koji po potrebi mogu biti spojeni ili odvojeni (double ili twin soba), SAT TV, besplatni WI-FI, centralnim grijanjem, radnim stolom te kupaonicom s tušem. Svih 19 novo napravljenih soba u mansardi imaju besplatan klima uređaj.

 
Uz smještaj, hotel nudi uslugu pića i prehrane u rustikalno uređenom restoranu koji se nalazi na 100 metara udaljenosti od hotela. Restoran raspolaže s kapacitetom od 80 sjedećih mjesta, i peći na drva u sredini restorana koja stvara jedinstven ugođaj i daje poseban okus hrani. 


Uz smještaj i restoran, hotel raspolaže s vlastitim parkiralištem koji se nalazi ispred samog objekta i dostupan je gostima bez prethodne najave i dodatne naknade.

 

Zbog svoje pogodne lokacije, hotel predstavlja idealno polazište za različite izlete, od kojih su najpoznatiji – izlet u najstariji nacionalni park Plitvička jezera i izlet na rijeku Unu (BiH) gdje gosti mogu uživati u predivnom pogledu na jedan od najljepših vodopada u Europi – Štrbački buk.