Adrenalin i smijeh uz 4EVERtravel i dvodnevni izlet u Mirabilandiju uz prijevoz autobusom iz Ljubljane, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*, dvodnevnu ulaznicu u zabavni park...515kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan vikend pun smijeha i adrenalina! Kupon vrijedi isključivo za određeni termin od 01.05. do 02.05.2019.!

Opustite se u društvu prijatelja ili obitelji i krenite na nezaboravno putovanje u MIRABILANDIJU.


Uživajte u adrenalinu, smijehu i zabavi na dvodnevnom izletu u zabavni park Mirabilandija! U parku ne smijete zanemariti najviši vlak smrti u Europi od 50 metara - roller coster Katun, koja dostiže 104 km / h, najluđi mokri spust nakon 27 m vodopada Niagara, rafting Rio Bravo, roller coster Divertical, "HOT WHEELS SHOW" najbolji kaskaderski show u Europi, slobodni pad Discovery i Columbia, najbrži costeri  u Europi - ISpeed ​​(od 0-120 km / hv 2.2s), rotirajuća kuća za najmlađe, vlak smrti za najmlađe, Eurowheel, grad Maja Xi'an Ka'an.


Nakon 17 sati Mirabilandija se pretvara u grad zombija. Mirabilandija je zajamčena zabava za sve generacije! Mirabilandija je najljepši i jedini park u kojem se možete odmoriti na 250.000 kvadratnih metara zelene površine. 


Program:

1.DAN: Polazak u 4.00 - PARKING DOLGA MOST u Ljubljani. Vožnja do Ajdovšine, Nove Gorice, mimo Venecije i Ravenne do Mirabilandije.
Slobodno vrijeme za zabavu u Mirabilandiji do 18.00. Zabavni park nudi 44 atrakcije i 12 nastupa uživo. U parku ne smijete zanemariti najvišu 50m i najdužu stazu vlaka smrti u Europi - katunski roller coster, koji doseže 4g i brzinu od 104 km / h, najluđi mokri spust nakon 27m vodopada Niagare, Rio Bravo rafting, roller coster Divertical, "HOT" WHEELS «uživo, slobodan pad, najbrži costeri u Europi ISpeed ​​(0-120 km / hu 2.2 sekundi), rotirajuća kuća za najmlađe, vlak smrti za najmlađe, itd. Zabava za sve generacije.
U 19.00, polazak prema hotelu. Smještaj i noćenje.


2. DAN: Doručak. Nakon doručka polazak za Mirabilandiju i zabava do 18:00. U 19.00, polazak prema kući. Dolazak u Ljubljanu u kasnim večernjim satima.