Paketom Sliming best do željenih rezultata! Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu donosi Vam 40 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela + lifting i elektrostimulacija lica GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 40 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u Studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu i osjećajte se zdravije, svježije i poletnije! Paket uključuje 3 vacum vreće, 7 limfnih drenaža, 10 body wrappa, 10 termo deke, 10 new body formera + GRATIS lifting lica uz elektrostimulaciju lica! Kupon vrijedi do 31.05.2019.

Uz sudjelovanje u Fit programu nagrađivanja, klijenticu sa najviše izgubljenih centimetara u obujmu čeka 10 Fit tretmana održavanja preoblikovanja tijela!

Paketi su namijenjeni svima željnih gubika centimetara, detoksikacije, preoblikovanja i promjena loših prehrambenih navika!

Paket Sliming best sastoji se od: 

3 vacum vreće

7 limfnih drenaža

10 tretmana body wrappa/špek

10 tretmana termo deke

10 tretmana new body former

Posebnosti dokaska u naš salon sastoji se u individalnom pristupu i praćenju vašeg stanja uz savjetovanje!

Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. Ona može: smanjiti vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa, jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijom i ubrzava liječenje te oporavak od bolesti; pomoći kod zadržavanje vode u organizmu, jer protjecanje limfne tekućine potaknuti gubitak težine, jer ubrzanje limfnog sustava ubrzava i vaš metabolizma te pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija; olakšati simptome alergije.

Body wrapping je tretman tijekom kojeg na tijelo klijentice nanosimo preparat, a djelovanje aktivnih sastojaka iz preparata pospješujemo umatanjem tijela u foliju. Provjereno je učinkovita metoda smanjivanja masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno se smanjuje celulit, obujam i vidjeljivo poboljšava izgled kože.

Princip rada termodeke temelji se na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigeneciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije celulita i masnih naslaga.

Tretman aparatom NEW BODY FORMER daje izvanredne rezultate ne samo kod uklanjanja celulita već se pokazao kao vrlo učinkovit u tretmanima mršavljenja i detoksifikacije organizma.limfnoj drenaži,te regeneraciji strija i ožiljaka na koži.

Body former je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i eliminaciju toksina, te otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.