Brzi rezultati za bogat vokabular! Intenzivni dvotjedni početni tečaj njemačkog ili engleskog jezika u školi stranih jezika Latina u centru Zagreba za 289 kn! Po završetku tečaju dobivate certifikat!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je moguće koristiti isključivo za termine 01.04.2019. i 15.04.2019.! Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika...

Najniža dob za pristupanje tečaju je 15 godina.

1 kupon = 1 jezik

Po završenom tečaju dobit ćete potvrdu škole o pohađanju dvotjednog tečaja škole stranih jezika Latina.

Termini: pon - pet: 17 do 18.30 ili 18.30 do 20.00 ili 20.00 do 21.30.

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, ili jednostavno uložiti u osobnu edukaciju, pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti vrijeme učeći strani jezik i propričati u samo dva tjedna :) 

Iskustva korisnika možete pogledati ovdje. Napomenut ćemo samo kako je Latina vrlo kvalitetna škola i jedina čiji je program rada i organizacije i u vrijeme krize na izuzetno visokom stupnju, a subvencionirana je državnim bespovratnim sredstvima RH. 

U školi Latina radi mlada visokoobrazovana ekipa profesora koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Nastava se održava na vrlo kreativne načine i nikada nije dosadno. Profesori su boravili i u inozemstvu pa će vam uz jezik prenijeti i kulturološke navike zemlje čiji jezik učite.

Korisnici kupona ostvaruju 10% popusta na jedan tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju!

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, uložiti u osobnu edukaciju i pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno. 

Dinamika nastave je pet puta tjedno po dva školska sata, a traje dva tjedna. Ukupno se sastoji od 20 školskih sati. Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika, kako bi svaki polaznik maksimalno profitirao od tečaja.