Odmor u prirodi istarskog Novigrada uz luksuz hotela i toplinu doma na 3 dana/2 noćenja u mobilnoj kućici u jednom od Holiday Homes Village kampa Aminess Maravea**** za najviše 6 osoba...od 779kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu su uključeni trošak plina, vode i struje, Wi-fi, posteljina i ručnici (ručnici se mijenjaju svake 3 noći, a posteljina svakih 7 noći), parking! Kupon vrijedi za max 6 osoba i od 19.04.19. do 28.05.19.!

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral.

Kamp Aminess Park Mareda postaje Aminess Maravea Camping Resort! 

Novo ime za još bolji kamping doživljaj! Mobilne kućice Aminess Maravea Camping Resort (ex Aminess Park Mareda)

ODMOR U PRIRODI, SAV LUKSUZ HOTELA, TOPLINA DOMA

Holiday homes u Aminess Maravea Camping Resortu pravo su otkriće za sve vas koji želite provesti ležeran obiteljski odmor u Hrvatskoj.

Uživajte u vodenim radostima za cijelu obitelj na atraktivnom plimnom kupalištu uz more, opustite se u hladovini hrastove šume ili se pridružite veselim aktivnostima animacijskog tima. Otkrijte toplo utočište u Istri gdje je more čisto, hrana domaća, a priroda gotovo netaknuta. S ribarskim gradićem Novigradom povezani ste 4 km dugačkom šetnicom uz more kojom vozi i turistički vlakić i biciklističkom stazom koja prolazi uz more i vinograde. Odaberite svoj slatki dom daleko od doma.

Zašto odabrati Aminess Maravea Camping Resort?

Na svega 4 km od centra grada Novigrada; parcele do mora ili u hladu hrastove šume, veličine 80 - 120 m2; holiday homes organizirane u tematska sela, okružene prirodom i bogatom hortikulturom; Amber Sea Luxury Village ekskluzivno selo s 25 mobilnih kućica s ulazom u more; restoran „Capa“ s terasom, pogledom na more i velikim izborom jela i pića; BBQ point - izdvojena grill zona s ponudom odrezaka, odležanog mesa i burgera; "Lounge Bar One Second" s terasom uz more i velikom ponudom koktela, tapasa, voća i sendviča; bar „MarBar“ u Premium Holiday home zoni okružen prirodom s širokom ponudom pića; "Restaurant Loop" - novi restoran s bogatom ponudom doručaka, bruncheva i ukusnih specijaliteta; pekara s bogatom ponudom peciva i slastica za dobar početak dana; dostava svježeg kruha i peciva u Premium Holiday home zonu; 

sportski centar s polilvalentim igralištem, bike centar, teniski tereni, mini golf i odbojka na pijesku; od kayaka i pedalina do jet-skija, zabava je zagarantirana velikim izborom vodenih sportova; multifunkcionalno sportsko igralište za nogomet, košarku i rukomet; bogati večernji programi uz tematske zabave, živu glazbu i ples; Miramì Edutainment Factory – tematske animacije i zabava uz učenje za najmlađe; plimno kupalište; 3 bazena od 100 m² u zoni Miramì te 2 bazena u zoni Mediterranean, Istrian i Relax Premium Village; novouređeni supermarket u kampu; vanjski fitness; 


slikovita šetnica uz more sa photo pointom za prekrasne zalaske sunca; ograđeno vježbalište za pse; ekološki povrtnjak za goste holiday home zone; šetnica i biciklistička staza od kampa do centra grada; Wi-Fi u cijeloj zoni; turistički vlakić koji vozi do centra grada Novigrada; Aquapark Istralandia – drugi najbolji vodeni park u Europi na svega 5km udaljenosti; turistička agencija GoAdria – idealni partner za vaš izlet po mjeri

NOVO U AMINESS MARAVEA CAMPING RESORTU!
Novi kompleks bazena s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, za sve goste našeg kampa; moderan sanitarni čvor


NOVO U AMINESS MARAVEA CAMPING RESORTU - novi kompleks bazena s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, za sve goste našeg kampa! 

Sadržaji:

popločena i šljunčana plaža s Plavom zastavom
plaža za kućne ljubimce
2 bazena od 100 m²
plimno kupalište (bazen) s morskom vodom
tuševi, bar i restoran na plaži
vodeni sportovi: najam kajaka, pedalina, vodenih skutera
zatvoreni bazen hotela Aminess Maestral (4 km) uz doplatu