Arriva i Crno Jaje znaju da je vrijeme za putovanje! Stoga, putujmo zajedno uz povratne autobusne karte Zagreb - Pula ili Zagreb - Rovinj već od samo 137 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za polaske iz Zagreba i za 1 osobu! Ponuda vrijedi za polaske iz Zagreba od ponedjeljka do četvrtka! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 30.05.2019., osim 17.-22.04.2019.!

Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana!

Arriva je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj, koji pokriva širok spektar usluga, a prvenstveno lokalni, međugradski i međunarodni autobusni prijevoz, svakodnevno pružajući svojim putnicima sigurna i udobna rješenja za mobilnost. Arriva Hrvatska upravlja voznim parkom od 600 autobusa, prevozi 11,7 milijun putnika godišnje...

Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije:

Opcija 1) Arriva: autobusna povratna karta Zagreb - Rovinj, polazak iz Zagreba u 07:55!
Opcija 2) Arriva: autobusna povratna karta Zagreb - Pula, polazak iz Zagreba u 07:30!  
Opcija 3) Arriva: autobusna povratna karta Zagreb - Pula, polazak iz Zagreba u 17:00!
Opcija 4) Arriva: autobusna povratna karta Zagreb - Rovinj, polazak iz Zagreba u 17:00! 

Cijena uključuje povratnu autobusnu kartu na relaciji Zagreb-Rovinj ili Pula  s uključenom rezervacijom mjesta pri polasku, a na povratku potrebno napraviti rezervaciju na prodajnom mjestu Arrive u Rovinju ili  Arrive u Puli.

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici  Arrive koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.)! Radno vrijeme poslovnice za zamjenu kupona: svaki  dan od 06.00h do 22.00h! 


 Bus Zagreb – Rovinj

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Rovinj povezani su svakodnevnim autobusnim linijama tijekom cijele godine.

Udaljenost od Zagreba do Rovinja iznosi 245 kilometara, a vožnja autobusom traje od oko 3 sata i 40 minuta, pa do oko 5 sati i 20 minuta, ovisno o ruti pojedinog polaska. 

Bus Zagreb – Pula

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Pula povezani su svakodnevnim autobusnim linijama tijekom cijele godine.

Udaljenost od Zagreba do Pule iznosi 258 kilometara, a vožnja autobusom traje oko 4, odnosno oko 5 sati, ovisno o ruti pojedinog polaska.