Doživite mjesto prirodnih ljepota i kvalitete odmora - Hotel Špik 3* na Kranjskoj Gori! Očekuju Vas 3 dana/2 noćenja s polupansionom i wellness oaza s bazenima i saunama, sve za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite smještaj u dvokrevetnoj sobi 3* ili 4* i uživajte u kvaliteti Hotela Špik okružen prirodnim ljepotama naselja Gozda Martuljeka, Kranjske Gore i Julijskih Alpi! Ponuda uključuje i 3 sata u Svijetu sauna, bazenski kompleks, cardio fitness sobu i ulaz u Casino Korona! Kupon se može iskoristiti do 20.06.2019.

Hotel Špik - briga o kvaliteti života

Hotel Špik ima svoj poseban značaj. Smješten je na prekrasnoj lokaciji u šumi Martuljek, na slikovitom putu prema Kranjski Gori, a ipak dovoljno udaljen od gužve i buke. 

U istoj zgradi smješten je wellness centar Špik Alpine - raj za ljubitelje zdravog života. Počnite s kupanjem u svijetu vodenih užitaka Špik (rekreacijski bazen, bazen, dječji bazen, slap), nastavite s obilaskom sauna (finska, biljna, turska, ledena fontana i rashladni bazen) i posjetite na kraju Centar ljepote (izbor masaža i kozmetičkih usluga).

1. dijete do 6 godina na ležaju s 2 odrasle osobe - GRATIS!

Hotel ima 60 soba koje su opremljene tušem, WC, SAT, TV, telefonom i minibarom, a u novosagrađenom dijelu sa 4 zvjezdice na rapolaganju je 56 soba (2 antiseptični) i dvije SUITE sobe opremljene tušem, WC, TV, telefonom, minibarom, i sve sobe imaju balkon. Sve hotelske sobe sadrže TV s kabelskim programima, prostor za sjedenje i radni stol. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem i sušilom za kosu.

Hotel Špik je poznat po bogatoj kulinarskoj ponudi koja čak i najveće gurmane ostavlja bez riječi. Sam pogled iz restorana prema fascinantnim planinskim panoramama je čisto zadovoljstvo. Kulinarsko osoblje će Vas sa svojim kulinarskim specijalitetima odvesti u svijet gurmanskih užitaka u kojima se slovenska kuhinja prožima s mediteranskom.

U blizini objekta gosti se mogu opustiti uz razne aktivnosti poput skijanja, šetnji prirodom, pješačenja i vožnje bicikla.

Svjetski poznati Nordijski centar Planica udaljen je 12 km, a do skijališta Kranjska Gora ima 5,6 km. Hotel je smješten 80 km od Ljubljane i 64 km od Zračne luke Ljubljana. U sklopu objekta dostupno je besplatno parkiralište.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe telefonskim putem 00386 4 587 71 00 ili putem mail-a hotel.spik@hit.si!