Putujte s nama jer Arriva i Crno Jaje nastavljaju i dalje sa super ponudama! Povratne autobusne karte Zagreb - Rijeka već od samo 101 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za polaske iz Zagreba od ponedjeljka do četvrtka! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 30.05.2019.!

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici Arrive koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.). Radno vrijeme poslovnice za zamjenu kupona: svaki dan od 06.00h do 22.00h! 

Arriva je vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj, koji pokriva širok spektar usluga, a prvenstveno lokalni, međugradski i međunarodni autobusni prijevoz, svakodnevno pružajući svojim putnicima sigurna i udobna rješenja za mobilnost. Arriva Hrvatska upravlja voznim parkom od 600 autobusa, prevozi 11,7 milijun putnika godišnje...

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1): Arriva - autobusna povratna karta Zagreb - Rijeka  polazak iz Zagreba u 07:30!

Opcija 2): Arriva - autobusna povratna karta Zagreb -Rijeka, polazak iz Zagreba u 15: 30!

Opcija 3): Arriva - autobusna povratna karta Zagreb - Rijeka, polazak iz Zagreba u 21:30!

Cijena uključuje: povratnu autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Rijeka  s uključenom rezervacijom mjesta pri polasku, na povratku potrebno napraviti rezervaciju na prodajnom mjestu  Arrive u Rijeci!

Bus Zagreb – Rijeka

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Rijeka izvrsno su povezani brojnim svakodnevnim polascima tijekom cijele godine. Radi se o jednoj od najpopularnijih relacija u Hrvatskoj, pa autobusi voze učestalo tijekom cijelog dana.

Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana.

Udaljenost od Zagreba do Rijeke iznosi 155 kilometara, a vožnja autobusom traje oko 2 sata i 30 minuta, ovisno o ruti pojedinog polaska.

Ponuda vrijedi isključivo za polaske iz Zagreba od ponedjeljka do četvrtka.