Ponuda za osvježene i prirodne usne u Beauty centru Callisto u Puli! Počastite se s 1 ml hyaluronskog filera apliciran hyaluronskim penom uz 50 % popusta - za samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite prirodan izgled i podarite svojim usnama dozu osvježenja i revitalizacije potpuno bezbolnim i brzim tretmanom hyaluronskim penom s hyaluronskim filerom! Kupon vrijedi do 30.04.2019.!

Tijekom procesa starenja koncentracija vlastite razine hijaluronske kiseline tijela postupno se smanjuje. Kao rezultat toga, količina vlakana kolagena i elastina se smanjuje te koža više ne pohranjuje dovoljno vlage. Do sada su se bore i povećanje usnica tretirale injekcijama Hyalurona što je vrlo bolna metoda i ponekad sa posljedicama kvržica i masnica te neophodnim oporavkom od minimum 5 dana. 

Bez uboda igle - Neinvazivna i neoperativna tehnika - Bez ožiljaka - Bez boli - Kratko vrijeme tretmana - Odmah vidljiv učinak!

Prirodan izgled - pomlađivanje - povećanje volumena i punjenje bora!

Od sada je tu nova revolucionarna tehnika apliciranja hialurona bez igle posebnom vakumskom tehnikom. S našim Hyaluronic Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom.

1 osoba može kupiti 3 kupona za sebe i 5 na poklon.

Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena. 

Tretman traje cca 30 – 45 minuta, a nakon njega oporavak nije potreban.

Učinak je vidljiv 4 – 6 mjeseci (ovisi o više faktora jer je hijaluronska kiselina prirodno sastavni dio našeg tijela te se u tijelu s vremeno postupno razgrađuje). 


Nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 5 dana ranije prije početka korištenja usluge na: 052/ 619 335 uz KOD i ID kupona. Radno vrijeme: pon/sri/pet 12-20h, uto/čet 10-17h, sub 10-14h.