Topli proljetni dani i početak ljeta na moru uz istarske ljepote i uživanje uz društvo ili obitelj u Novigradu na 3 dana/2 noćenja u apartmanima Dajla za najviše 5 osoba...745kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 15.04.19. do 28.06.19.!

Apartmani Daila

Apartmani Daila su kompletno renovirani 2005. i nude sve elemente za udoban obiteljski odmor, od zelene okućnice, roštilja do spremišta za bicikle.


Daila je kompleks apartmana u istoimenome mjestu nedaleko Novigrada. Čine ga ukupno 4 kuće (Ginestra, Magnolia, Lavanda i Oleandro), od kojih se svaka sastoji od 2 apartmana na dvije etaže. Kuće imaju vlastiti parking te prostranu okućnicu (400 m2) koja vam omogućuje objed na otvorenom zahvaljujući roštilju koji vam je na raspolaganju. Kompleks je renoviran 2005. i sadrži sve osnovne elemente za udoban obiteljski odmor. Svaki apartman jednake je veličine (46 m2), ima zaseban ulaz i namijenjen je za boravak 4 osobe.


U apartmanima se nalazi po jedna spavaća soba s bračnim krevetom te jedna dvokrevetna spavaća soba s krevetima na kat. Svi apartmani su klimatizirani, nude sigurnosni sef i satelitsku televiziju. U svakoj je kući uređena kuhinja sa stolom za blagovanje, a opremljena je osnovnim kuhinjskim uređajima te upotpunjena dvosjedom na razvlačenje u ležaj za jednu osobu. 


Kupaonice su praktične te svaka sadrži tuš-kadu. Kuća je okružena zelenilom, a okolica je bike-friendly, pa možete uživati u rekreativnom odmoru biciklirajući. Pojedini apartmani opremljeni su i kućicom za spremanje bicikala. 


Plaža je udaljena svega 30 metara od apartmana Daila, što ih čini idealnim za boravak osoba koje dolaze na ljetovanje radi mora i morskih radosti. U blizini apartmana pronaći ćete restorane koji nude autohtone morske specijalitete. Trgovina se nalazi 100 m od kuće.