Praznik rada u jedinstvenom splitskom duhu i atmosferi! 3 dana/2 noćenja s doručkom + 1 večera za 2 osobe u hotelu Le Méridien Lav uz wellness & spa, 10 eura spa kredit...samo 1999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u neograničenom korištenju wellness & spa sadržaja... Popusti za djecu: 2 djece do navršenih 12 godina gratis smještaj u istoj sobi s roditeljima. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 28.04.19. do 05.05.19.

Hotel Le Méridien Lav

Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju okupanom suncem. 

Sobe

Iskusite opuštajući ambijent soba u hotelu Le Méridien Lav Split uz prekrasan, panoramski pogled na Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i opremljene izvanrednim i udobnim namještajem te luksuznom kupaonicom, a imaju i LCD TV, Mini bar, Sef u sobi, WI-FI.

RE:CUPERA, novootvoreni wellness i spa najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali.

Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja.

Restoran Spalatum

Spalatum nudi panoramu Jadranskog mora i splitske gradske jezgre iz suvremenog interijera i šik terase.

Otkrijte što je Dolce Vita

KULINARSKE POSLASTICE S NAPOLITANSKIM TWISTOM

Conlemani je mjesto ručno odabranih i rukama stvorenih proizvoda i vrijednosti koji govore sami za sebe. Govore talijanski!

Conlemani nudi mnogo više od izvrsne hrane. To je mjesto gdje možete uživati u talijanskom stilu života i istražiti pravi smisao talijanskog la dolce vita. Smisao Conlemanija je slaviti, uživati u  hrani i životu poput Talijana.

Naša filozofija

GLI ITALIANI PARLANO CON LE MANI

Gli Italiani parlano con le mani - Talijani govore rukama. Ovaj slogan ističe srž Conlemanija, talijansku strastvenost, a također Vas vodi do naše filozofije hrane i pića - koncepta dijeljenja. Podijelite svoja jela s društvom, i učinite svoj posjet Conlemaniju još zabavnijim!

Talijanski klasici u novom ruhu, pizza svjetske klase, neodoljiva pasta, zapanjujući antipasti i dolci u paru s nekim od najboljih talijanskih vina stvoriti će očaravajuće la dolce vita iskustvo koje ćete htjeti proživjeti još mnogo puta.

Benvenuti a Conlemani!

UPOZNAJTE SPLIT IZ DRUGE PERSPEKTIVE

Prošećite uskim, slikovitim uličicama uz stare dalmatinske kamene kuće.

Započnite svoje putovanje kroz Dioklecijanovu palaču zbog koje se Split doima poput povijesnog muzeja.

Započnite svoje istraživanje sa „živućim muzejom“ Dioklecijanove palače gdje se kriju prapovijesne priče - Dioklecijanovim podrumima koji vode sve do svima najdražeg i definitivno najpopularnijeg mjesta za „učinit đir“ ili za ugodan razgovor uz šalicu kave – splitske Rive.

Nipošto nemojte zaobići mjesto koje svim lokalcima, kao i ugostiteljima služi kao glavno mjesto za nabavu uvijek svježih namirnica – splitska tržnica, popularno zvana Pazar.

Pomiješajte se s gostoljubivim domaćim stanovništvom koje se na sebi svojstven i vrlo temperamentan način cjenka tokom nabavke poznatog hrvatskog Paškog sira ili pak boce domaće travarice.