Priuštite svome tijelu, duhu i umu odmor i ravnotežu! Kundalini Yoga Journey studio u Zagrebu poziva Vas na mjesec dana vježbanja Kundalini yoge koja kombinira vježbe, tehnike disanja i meditacije!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U mjesec dana vježbanja i 8 dolazaka upoznajte filozofiju Kundalini yoge i njezin učinak na duh i tijelo! Jedna je od najbržih i najpotpunijih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha zahvaljujući kombiniranju određenih slijedova vježbi (kriya), raznih tehnika disanja, mantri i meditacija. Kupon možete iskoristiti do 31.05.2019.

Kundalini yoga ima tradiciju staru nekoliko tisuća godina. Zapad ju je upoznao 1969.dolaskom Yogi Bhajana iz Indije. Jedna je od najbržih i najpotpunijih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha zahvaljujući kombiniranju određenih slijedova vježbi (kriya), raznih tehnika disanja, mantri i meditacija.

Kundalini yoga nosi i naziv yoga svjesnosti. Možemo ju nazvati i yoga života jer s njenim prakticiranjem se suočavamo sa sobom i svojim obrascima na podsvjesnoj razini,te sa svojim slabostima, a paralelno rastemo i realiziramo sebe,svoj osobni integritet te jačamo naš imunološki sustav. Redovitim prakticiranjem otpuštamo blokade,strahove i napetosti,Oslobađamo se negativnih obrazaca i navika,te unosimo ravnotežu i vitalnost u naš svakodnevni život.

"Ili se uzdigneš iznad energije i ona te ponese ili ideš ispod energije, koja te onda opterećuje." Yogi Bhajan

Kundalini Yoga je program koji je savršen za novo tisućljeće, Yoga osvještenosti koja nas uči kako da nadiđemo naša ljudska ograničenja.

Kundalini Yoga je također i holistička filozofija koja donosi pomlađivanje i iscijeljenje. Sa redovnim vježbanjem razvijamo osviješteno usklađivanje svoje osobne životne energije sa univerzalnom životnom silom i protokom Prane.

Sveopći učinak je uravnoteženje čakri i deset duhovnih tijela.

Time se budimo kroz spoznaju o tome da smo duhovna bića u ljudskom postojanju.

Kundalini je duhovna energija koja spava u svakom čovjeku u području prve čakre – Muladhara.

To je snaga koja je po svojoj prirodi spiralna i savijena je tri i po puta u obliku prstena, i tako miruje sve dok je ne probudimo. Kada se kundalini budi, kreće se uzduž energetskog kanala koji protječe kroz kičmeni stup od trtice do glave i na svom putu kroz energetski kanal prolazi kroz čakre kako bi dosegla sedmu – Krunsku čakru.

Kundalini je po svojoj prirodi energija koja prepoznaje sve naše energetske (emotivne, mentalne, ali i fizičke) blokade i ima tu sposobnost da ih razbija i pravi svojevrsno čišćenje. Kako se ova energija uzdiže kroz energetski kanal, čovjek tako i postaje sretniji, zadovoljniji, uravnoteženiji i zdraviji u svakom smislu. Njenim podizanjem ka gornjim čakrama intelektualne sposobnosti dolaze do izražaja, poboljšavaju se memorija i koncentracija, kao i snaga volje.