Preuređujete stan i trebate ideju i pomoć kako najbolje iskoristiti prostor? 3D Karini Studio za dizajn interijera u Zagrebu donosi rješenje uz 3D vizualizaciju prostorije ili stana već od 149 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: izradu 3D vizuala prostorije, uređenje slika/render, idejno rješenje! Kupon vrijedi za 1 prostoriju ili cijeli stan, ovisno o odabranoj opciji! Rok iskoristivosti kupona: 13.05.2019.!

3D Karini Studio za dizajn interijera


Današnje vrijeme diktira razne trendove a samim tim i veće zahtjeve slobodnog tržišta te s odvažnošću možemo reći da svojim klijentima uz usluge iz ponude 3D Karini Studia za dizajn interijera nudimo odgovore funkcionalnog i estetskog opremanja stambenih i poslovnih prostora koje između ostalog uključuju i idejno riješenje koje pokriva unutarnju organizaciju prostora, eksterijer u cilju zadovoljavanja potreba klijenta. 


3D Karini Studio tvrtka je čija tradicija uspješnog poslovanja traje zadnjih 40-tak godina, razvijala se postepeno no stručno i pouzdano a danas posluje na više razina. Spretne ruke i dobar vizualitet prema ovom poslu prepoznali su mnogi dosadašnji klijenti kojima danas možemo uvelike zahvaliti. Zahvaljujući njima pokrivamo kompletno područje Hrvatske a po potrebi uz izradu 3D modula i sistem izvođenja radova „ključ u ruke“.   Konstantno radimo na ekspanziji tvrtke, svojih vidika u uređenju interijera kao i prisustvovanju mnogobrojnim sajmovima kod nas i inozemstvu. Pratimo trendove i osluškujemo zahtjeve tržišta i pojedinca, i na taj način dolazimo do novih ideja i projekata.   


Izbjegnite troškove

Bez obzira na našu platežnu moć, nitko ne voli imati osjećaj neuspjeha, uzaludno potrošenih sredstava, krivo postavljenog zida, prevelikog namještaja… Ukoliko želite izbjeći nepotrebne troškove iskoristite mogućnost 3D renderiranja stambenog ili poslovnog prostora. 

Karini Studio izrađuje dogovoreni projekt u tri vizuala. Prvi se izrađuje temeljem prvog dogovora sa klijentom, tlocrta dok su drugi i treći nadopuna koja vodi do konačnog riješenja. Nakon izrade III projekta 3D rendera i prihvaćanja istog isporućujemo mjere korištenog namještaja i materijala kao i boja za zidove ili tapeta.


Što je 3D render? 

Renderiranje ili iscrtavanje konvertira model u prikaz simuliranjem svjetla da bi se dobile fotorealistične slike u fotorealističnom renderiranju. Tijekom procesa 3D renderiranja, broj refleksija “svjetlosnih zraka” može biti iskrojen da bi se postigao željeni vizualni efekt. 


U koju svrhu se koristi  3D renderiranje 

Interijer je mjesto gdje se najviše zadržavamo što ovaj posao čini dodatno mističnim i izvlaći iz nas najbolje ideje kako bi krajnjem klijentu stvorili najbolju sliku njegova prostora. Nakon odabira stila uređenja, određuju se kote vanjskih i unutarnjih zidova, stolarije, pomno se izabire namještaj, kombinira boja kako bi se postiglo adekvatno rješenje.