U dvoje, s obitelji ili prijateljima provedite 3 dana i 2 noćenja u apartmanu ili vili (za do 7 osoba!) u Panonskoj Vasi u Moravskim Toplicama! Očekuju Vas i ulaznice i popusti za Terme 3000!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite boravak preko tjedna (pon-pet) ili vikenda (pet-pon) i tip smještaja ovisno o broju osoba kako biste proveli prekrasan proljetni odmor u Panonskoj Vasi! Ponuda uključuje i 1x cjelodnevna karta/po odrasloj osobi (za max 2 odrasle osobe) za kupanje u Termama 3000, besplatno kupanje u Termama 3000 za djecu do 5 godina, 20% popusta na dodatne cjelodnevne karte za Terme 3000 ili Terme Vivat! Kupon vrijedi do 31.05.2019. (ne vrijedi za termine 20.-23.04. i 26.04.-03.05.2019.!)

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto smješteno u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice s Austrijom i Mađarskom.

Panonska Vas nalazi se u mirnom selu Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim Toplicama i samo nekoliko koraka od najvećeg slovenskog golf terena. Sastoji se od autentično izgrađenih apartmana (11) i vila (4), koji zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

Besplatan doručak za djecu do 2,99 godina!

Besplatna boravišna pristojba za djecu do 6,99 godina!

Apartman mansardnog tipa predviđen je za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 14 godina. Smješten u potkrovlju i veličine 27-30 m2, apartman ima bračni krevet i još jedan dodatni krevet, kuhinjicu sa hladnjakom i mikrovalnom, stol za blagovanje i kupaonicu s tušem i WC-om.

Središte Panonske vile (110m2) je velika i pažljivo dizajnirana drvena kuhinja s velikim stolom za blagovanje te svom modernom opremom. Vila ima i dnevni boravak povezan s terasom i predivnim pogledom. U prizemlju je spavaća soba za 3 osobe i kupaonica, a na galeriji bračni kreveti za 4 osobe i kupaonica. Ima tuš, kadu, WC i perilicu rublja.

U cijenu uključeni: posteljina, ručnici i završno čišćenje!

Panonska Vas brine i o ekološki prihvatljivim materijalima koji su se iskoristili u gradnji kućica i njihovih interijera, grijanja i sl.

Ovo je mjesto tišine, prirodnih ljepota i doticaja s unutrašnjim mirom i cjelokupnog opuštanja...

ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija na e-mail info@panonskavas.si ili telefon +386 31 758 000, uz ime i prezime te KOD i ID broj kupona.