Uživajte u buđenju prirode uz miris mora i borova! 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama GOLD ili Campi Parka Njivice Hotels & Camp Resort na Krku za do 4 osobe već od 655 kn!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama GOLD ili Campi Park za do najviše 4 osobe i uživajte u vrhunskoj ponudi Resorta te ljepotama Njivica i Krka! Ponuda vrijedi za termine: 05.04.-12.04., 14.04.-27.04., 04.05.-18.05., 18.05.-25.05.2019.

Mobilne kućice su najmoderniji oblik smještaja u kampovima! Udobnost i opremljenost mobilne kućice vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali smještene su uz samo more, u uređenom kampu s nizom sadržaja za razonodu.

Mobilne kućice u kampu Njivice su površine 32m², a gostima na raspolaganju stoje dvije ili tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom te jedna ili dvije kupaonice.

Nešto što naše kućice čini posebnima i odudara od standardne ponude su iPod i iPhone Docking, te WiFi Internet. 

Posebnost naših kućica su i terase! Svaka terasa opremljena je vrtnom garniturom na natkrivenom dijelu i ležaljkama na sunčališnom dijelu terase pružajući Vam tako udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, SAT-TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom, a u cijenu najma je uključena posteljina, ručnici te početno i završno čišćenje.

GOLD: 32 m2; 2. do 4. red od mora; 2 spavaće sobe; 1 ili 2 kupaonice
CAMPI PARK: 32 m2; u central parku pored dječjeg igrališta i dječjeg bazena; 150 metara od mora; 2 spavaće sobe; 1 kupaonica

CAMPI PARK - novo u 2019.! - nove mobilne kućice (32m2) u kampu Njivice! Klimatizirane, s kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i  s modernom terasom sa vrtnom garniturom i ležaljkama! Smještene u central parku pored velikog dječjeg igrališta i dječjeg bazena idealan su izbor za obitelj!

Nove PREMIUM MARE i GOLD kućice (32m²) sa dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom te prostranom terasom.

Opremljenost SVIH mobilnih kućica: opremljena kuhinja, aparat za kavu, struja, voda, plin, posteljina, ručnici, SAT-TV, free Wi-Fi, klima uređaj, vrtna garnitura, parking

Ponuda uključuje i 1 h korištenja tenis terena, voucher za 10% popusta u pizzeriji Bukaleta i korištenje fitnessa u hotelu Beli kamik!

Našim gostima na raspolaganju stoji pizzeria Bukaleta, koja u svojoj ponudi ima sve vrste pizza iz krušne peći, salate i tjestenine, koje proizvodimo od najkvalitetnijih i sezonskih namirnica, a većina proizvoda je upravo s otoka Krka.

Naša pizzeria smještena je uz more, a na usluzi Vam stoji uvijek ljubazno osoblje. Bilo da se radi o ručku, laganom obroku ili večeri, pizzeria Bukaleta mjesto je gdje možete uživati u ugodnom ambijentu, pogledu na more, kao i vrhunskoj hrani.

Fitness u hotelu Beli kamik

Imamo sve... teške utege,raznovrsne bučice, sprave, dvoranu za funkcionalni fitness, grupne i individualne treninge, dobru glazbu i toplu atmosferu!

Prije kupnje OBAVEZNA provjera i predrezervacija termina, broja noćenja i kućice! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija na e-mail booking@njiviceresort.hr ili broj 051 847 801!