Anticelulitni tretman svjetlosnom tehnologijom jedne zone na tijelu u No+Vello centru Zagreb ili Rijeka, po super cijeni! Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojima je to potrebno!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica odnosno masnog tkiva. Na taj način utječemo na smanjivanje opsega tijela i učvršćivanje. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

RIJEŠITE SE CELULITA

Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojim je to potrebno!

Celulit je promjena masnog tkiva koja se javlja u većine ženske populacije i prouzrokuje specifične kožne i potkožne promijene. Usporavanje krvne i limfne mikrocirkulacije uzrokuje hipertrofiju masnih stanica i negativno utječe na strukturu kože.

Kako djeluje tretman?

Tretman pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica odnosno masnog tkiva. Na taj način utječemo na smanjivanje opsega tijela i učvršćivanje.

Smanjivanje opsega sa LED +esthetic tehnologijom je učinkovito već od prvog tretmana jer smanjuje lokalne masne stanice i uklanja celulit.

Tretman oblikuje, tonificira i hidratizira te tako nudi nekiruršku alternativu za pomlađivanje izgleda kože. Tretman je siguran i ne utječe na ostale potkožne strukture. Područja koja su primjerena za tretman su ruke, bedra, trbuh, stražnjica i noge.

Anticelulitni tretman nudi:

trenutni učinak

već nakon prvog tretmana opseg se smanjuje za 1 do 3 cm

neinvazivno i bez negativnih efekata

primjerno za predio trbuha, bedara i bokova

pomaže u borbi protiv celulita i sprečavanju izgleda “narančine kože”