Izbjeljivanje zubi u No+Vello centru Zagreb ili Rijeka s metodom LED +esthetic, po super cijeni! Izbjeljivanje zuba je brz, ugodan i efikasan način da se zubima vrati bjelina izgubljena tokom godina!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plavo LED svjetlo na siguran, ugodan i učinkovit način vraća bjelinu vašim zubima. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

Svakodnevno konzumiranje kave, duhana i raznih lijekova uništava strukturu cakline i stvara mrlje na zubima koje se ne mogu odstraniti dnevnom higijenom usta. 

Iskoristi ponudu i s ponosom pokažite savršen osmijeh!

LED +esthetic izbjeljivanje zuba je brz, ugodan i efikasan način da se zubima vrati njihova izvorna bjelina izgubljena tokom godina. Temelji se na upotrebi neškodljivih spojeva (soda bikarbona), da s izdavanjem aktivnog kisika pripomogne u intenzivnijem izbjeljivanju. Plavo LED svjetlo na siguran, ugodan i učinkovit način vraća bjelinu vašim zubima.

S tri uzastopna tretmana po 20 minuta, koji se mogu izvesti u jednome danu, moguće je do 8 nijansi posvjetliti zube.

Kako djeluje izbjeljivanje zuba LED tehnologijom?

Gel za izbjeljivanje zuba sadrži supstance koje se aktiviraju kombinacijom LED svjetla, gela, kisika u zraku i dolazi do oksidacije, a rezultat su bijeli zubi.
Izbjeljivanje zuba putem LED tehnologije BEZ PEROKSIDA je revolucionarni neinvazivni kozmetički tretman izbjeljivanja vitalnih zuba. U poređenju sa ostalim metodama za bijeljenje zuba, ovo je najbezbjedniji tretman od svih tretmana jer se bazira na upotrebi tehnološki najsavremenijih LED LAMPI i primjeni gela bez PEROKSIDA. LED svjetlosni tretman će Vašim zubima vratiti njihovu prirodnu bjelinu već nakon prvog tretmana, pritom ne oštećujući zubnu gleđ, desni i druga meka tkiva.


Da li su zubi stvarno bijeli?

Svaki tretman traje 20 minuta, a zubi mogu biti bjelji do 8 nijansi. Preporučujemo dva tretmana za intenzivno bijele zube ili tri tretmana za ekstremno bijele zube.

Koliko dugo traju učinci izbjeljivanja?

Efekat tretmana je individualan ovisno o kvaliteti zubi, dentalnoj higijeni, načinu prehrane, načinu konzumiranja pića i nikotina.
Kako bi se sačuvala bijela boja, preporučuje se jedan tretman kvartalno.




Kakav je osjećaj za vrijeme tretmana?
Osjećaj je ugodan i opuštajući.

Da li je opasno i bolno?
Ne, nije iz razloga što koristimo 100% prirodne sastojke i nije bolno. Naši gelovi su u skladu sa propisanim odredbama Evropske komisije i ne smiju sadržavati više od 0,1% peroksida za kozmetičku primjenu. Naši proizvodi posjeduju CE certifikat što znači da zadovoljavaju standarde Evropske unije.

Tko bi trebao izbjegavati ovaj tretman?
Iako gel nema neželjenih pojava, tretman nije preporučljiv djeci od 6 godina, trudnicama i osobama na kemoterapiji.

Da li se koristi ista tehnika izbjeljivanja kao kod stomatologa?
Ne, stomatolozi koriste proizvode koji sadrže hidrogen peroksid, koji je vrlo abrazivan i invazivan sastojak koji u potpunosti prodire u zub. Hidrogen peroksidu je strogo regulisana primjena od strane evropskog zakonodavstva zbog njegovog razornog djelovanja na zube.

Može li se ovaj tretman koristiti kod osoba koje imaju ugrađene mostove i krunice?
Zubarske krunice i mostovi ostaju netaknuti nakon tretmana.