Glitter&Glam u Zagrebu donosi Vam kompletan paket od čak 40 kvalitetnih i stručnih tretmana za garantirano mršavljenje i oblikovanje tijela - kavitacija, maderoterapija, bodywrapping...899kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 5x kavitacija; 5x vakuum; 5x anticelulitna masaža ili maderoterapije - 30min; 5x presoterapija 45min; 10x bodywrappinga; 10x termodeka 30-60min! Kupon se može iskoristiti do 21.05.2019.!

Kavitacija
 
Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.

 

Vakuum
 
Terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija,vraća tonus tkivu i reducira celulit te poboljšava cijelokupni izgled kože.
Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja,tj odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje kako se povećava anticelulitni učinak terapije.

Maderoterapija

Anticelulitna masaža drvenim valjcima preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, bedrima, trbuhu i rukama, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primjenjuju i jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
Masaža drvenim valjcima smanjuje obujam tijela, preoblikuje ga te podiže stražnjicu.



 Anticelulitna masaža
 
Celulit predstavlja estetski i zdravstveni problem suvremenog čovjeka i tema je mnogih razgovora, naročito kod žena. Danas se celulit smatra bolešću i uzrokom ranijeg starenja kože. Javlja se 80-90% češće kod žena nego muškaraca, a u zadnje vrijeme je česta pojava kod djevojčica adolescentske dobi.
Najčešći razlozi stvaranja celulita su genetski i hormonalni uzroci, utjecaj stresa kao i loša cirkulacija. Usporenje krvotoka povećava propusnost krvnih žila, dolazi do zastoja tekućine i otpadnih tvari što uzrokuje stvaranje masnoće. Uslijed toga se otežava izmjena tvari u tom djelu kože kao i limfna odvodnja. Zbog slabljenja vezivnog tkiva, pojava celulita se smatra i medicinskim, a ne samo estetskim problemom. Celulit se najčešće nakuplja na bedrima i stražnjici, oko koljena, na bokovima, trbuhu, a rjeđe oko skočnih zglobova i nadlaktica. Celulita se nikada ne možete definitivno riješiti, ali ga možete držati pod kontrolom redovitim i kontinuiranim dolascima na terapiju.


Termo deka i body wrapping
 
Princip rada termodeke temelji se na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigeneciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije celulita i masnih naslaga.
Body wrapping je tretman tijekom kojeg na tijelo klijentice nanosimo preparat, a djelovanje aktivnih sastojaka iz preparata pospješujemo umatanjem tijela u foliju.
Provjereno je učinkovita metoda smanjivanja masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno se smanjuje celulit, obujam i vidjeljivo poboljšava izgled kože.