Proljetni odmor u Hotelu Fanat 4* u Splitu! 3 dana/2 noćenja u Superior sobi s balkonom i pogledom na more s buffet doručkom i paketom wellness i SPA za 2 osobe i samo 969 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godina GRATIS u ležaju s 2 odraslih! Kupon vrijedi do 28.04.2019.

Uživajte u prekrasnom splitskom hotelu u neposrednoj blizini šljunčane plaže Žnjan, u vrhunskom smještaju, savršenoj gastronomskoj ponudi i atraktivnom wellnessu! 

Prijateljski i neformalan, s poznatom reputacijom dobrog domaćina i bogatom ponudom ukusnih jela i vrhunskih vina - Hotel Fanat sigurno je najbolji izbor za sve one koji dolaze na odmor, ali i poslovne ljude kojima nudimo predah u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

Wellness centar

Moderno opremljen i uređen. Unutarnji bazen, sauna, fitness. Još prije tisuću godina kraljevi i kraljice uživali su opuštajući svoje tijelo, um i duh.

Luksuzni restoran Hotela Fanat od samog početka poznat je kao idealan izbor za organizaciju poslovnih i svečanih događanja. Kulinarske delicije će pružiti nezaboravnu ugodu Vašim osjetilima. Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje, uz veliki izbor vrhunskih vina i probranih jela.