PodržimoNaše

Jedinstveno iskustvo i uživanje u istarskim čarima uz proljetni odmor u Puli na 3 dana/2 noćenja za 3, 5 ili 7 osoba u apartmanima Premantura dom**** već od samo 545 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Premantura je malo mjesto očaravajuće koje nudi mnoga iznenađenja... Kupon za ponudu vrijedi do 16.06.2019. i vrijedi za 3, 5 ili 7 osoba, ovisno o opciju koju izaberete!

Plaža u blizini pogodna je za obitelji sa djecom jer okružena je borovom šumom! U neposrednoj blizini apartmana su kafići i restorani, a ima i puno skrivenih plažica za sve koji žele osamu!


 

Udaljenost od mora je samo 100 m, i rt Kamenjak udaljen je samo 1 km!


Apartmani se nalaze na samom ulazu u Premanturu, na lijevoj strani iza fontane i malog parka.

Sveukupno 60 apartmana, koji su smješteni u tri zgrade - Villa Istra - narančasta zgrada koja je otvorena 2013., Villa Oliva - zelena zgrada, otvorena 2014. godine i Villa Magnolia - otvorena je i 2014. godine. za sve apartmane koji se nalaze u vili Oliva.

Apartman tipa A

Ovaj slatki mali apartman ima oko 35 m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, kupaonice s tušem, bidea, umivaonika i wc-a, kombiniranog kuhinjsko-dnevnog boravka i balkona. U sobi se nalazi kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i dodatni manji kauč na izvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. Tu je i mala, ali udobna potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za jelo. Na balkonu se nalazi vanjski set stolova i stolica. Ovaj apartman može primiti najviše 3 osobe.


Apartman tipa B

Ovo je apartman srednje veličine, koji je oko 50m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, spavaće sobe s bračnim krevetom od 160 * 200 cm, ormara i dva noćna stola, balkona, kupaonice i kuhinje-dnevnog boravka. U dnevnom boravku nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za blagovanje. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. U kupaonici se nalazi tuš, bide, wc, umivaonik. . Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Ovaj apartman može primiti do 5 osoba.


Apartman tipa C

Ovo je najveći apartman. Sastoji se od dvije dvorane, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, kombinirane kuhinje i dnevnog boravka i dva balkona. U obje spavaće sobe nalazi se bračni krevet od 160 * 200cm, ormar i dva noćna stola. Obje kupaonice imaju tuš, bide, WC, umivaonik. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Kuhinja je potpuno opremljena svim priborom. Ovaj apartman može primiti do 7 osoba. Naši apartmani imaju veliko nadzirano parkiralište. Tu je i restoran u Villi Magnolia gdje naši gosti mogu jesti uz nadoplatu.