S agencijom Adrijana upoznajte Pulu i Nacionalni park Brijuni u jednodnevnom izletu 27.04.19. s prijevozom iz Zagreba, pratiteljem putovanja, stručnim vodičem i razgledima za samo 229 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite posebnosti antičke Pule i prirodne ljepote NP Brijuna koji obuhvaćaju Veli Brijun, Mali Brijun i Vangu, više manjih otočića te grebene Kabulu, Črniku, i Stine... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo subotu 27.04.2019.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja ispred agencije, stručnog vodiča u NP Brijuni, razglede po programu, osiguranje od odgovornosti agencije, jamčevinu, troškove organizacije putovanja!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb u 7.00 sati (peroni 502 – 506). 

Vožnja turističkim autobusom prema PULI, gradu s dugom tradicijom vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma. Po dolasku, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada i uživanje u atmosferi Pule. 

Polazak prema FAŽANI. Polazak broda na NP BRIJUNI.

Obavezna nadoplata za ulaznicu u NP Brijuni:
odrasli – 90 kn
djeca (4 – 14 god.) – 50 kn

Razgled uz stručno vodstvo. 

NP Brijuni proglašeni su nacionalnim parkom 1983. godine. Obuhvaćaju Veli Brijun, Mali Brijun i Vangu, više manjih otočića te grebene Kabulu, Črniku, i Stine. Obilazak Velog brijuna u pratnji lokalnog vodiča (vlakićem i pješice). Brijuni danas bivaju predstavljeni kao dijelići Raja zaštićeni morskim valovima, a koje su tako razbacali sami anđeli.

Povratak u Zagreb u večernjim satima.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (KOD i ID) obavezna prijava i rezervacija telefonskim putem na broj 01 4872 241 ili mailom na info@adrijanaputovanja.hr.