PodržimoNaše

Ljeto i topli srpanj u divnoj Puli i šarmantnom mjestu Premantura na 4 dana/3 noćenja u apartmanima Premantura dom**** za 3, 5 ili 7 osoba već od 1469 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Premantura dom**** se nalaze na samom ulazu u Premanturu, na lijevoj strani iza fontane i malog parka. Kupon za ponudu vrijedi od 06.07. do 20.07.2019.!

Plaža u blizini je okružena borovom šumom i pogodna je za obitelji sa djecom! U neposrednoj blizini apartmana su kafići i restorani, a ima i puno skrivenih plažica za sve koji žele osamu! 

Udaljenost od mora je samo 100 m, i rt Kamenjak udaljen je samo 1 km!


Apartmani se nalaze na samom ulazu u Premanturu, na lijevoj strani iza fontane i malog parka.

Sveukupno 60 apartmana, koji su smješteni u tri zgrade - Villa Istra - narančasta zgrada koja je otvorena 2013., Villa Oliva - zelena zgrada, otvorena 2014. godine i Villa Magnolia - otvorena je i 2014. godine. za sve apartmane koji se nalaze u vili Oliva.

Apartman tipa A

Ovaj slatki mali apartman ima oko 35 m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, kupaonice s tušem, bidea, umivaonika i wc-a, kombiniranog kuhinjsko-dnevnog boravka i balkona. U sobi se nalazi kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i dodatni manji kauč na izvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. Tu je i mala, ali udobna potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za jelo. Na balkonu se nalazi vanjski set stolova i stolica. Ovaj apartman može primiti najviše 3 osobe.


Apartman tipa B

Ovo je apartman srednje veličine, koji je oko 50m2. Sastoji se od hodnika s garderobom, spavaće sobe s bračnim krevetom od 160 * 200 cm, ormara i dva noćna stola, balkona, kupaonice i kuhinje-dnevnog boravka. U dnevnom boravku nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa svim priborom i stolom za blagovanje. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. U kupaonici se nalazi tuš, bide, wc, umivaonik. . Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Ovaj apartman može primiti do 5 osoba.


Apartman tipa C

Ovo je najveći apartman. Sastoji se od dvije dvorane, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, kombinirane kuhinje i dnevnog boravka i dva balkona. U obje spavaće sobe nalazi se bračni krevet od 160 * 200cm, ormar i dva noćna stola. Obje kupaonice imaju tuš, bide, WC, umivaonik. Prostor dnevnog boravka ima kauč na razvlačenje za dvije osobe dimenzija 140/160 * 190 / 200cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, TV sa satelitskim programima. Na balkonu se nalazi i stol sa stolicama. Kuhinja je potpuno opremljena svim priborom. Ovaj apartman može primiti do 7 osoba. Naši apartmani imaju veliko nadzirano parkiralište. Tu je i restoran u Villi Magnolia gdje naši gosti mogu jesti uz nadoplatu.